witam zastanawiam sie nad zakupem jakiegos kombi obowiązkowo diesla
w grę wchodzi:
- VW passat (najbardziej mi sie podoba) ale zastanawiał bym się nad silnikiem 1.9 bo 2.0 podobno często się psują
- Skoda octawia
- Ford mondeo
- Renault laguna
- Opel wectra
a wy który z powyższych samochodów byście polecali bo mam juz mętlik w głowie
Passata tylko nie wiem kto ci mówil że 1.9 silniki i jeszcze z Diesla się psują bo to są najlepsze silnik jeśli chodzi o VW a jeszcze Passata Skode,forda,reno bym odrzucił i pomyślał jeszcze nad Oplem
Kultura jazdy w korkach - czy też tak jeździcie? Mamy miesiące w których na drogach jest ciaśniej niż zwykle. Wtedy częściej niż zazwyczaj możemy spotkać się z zatorami na drodze. W takiej sytuacji częściej też możemy zostać mimowolnymi świadkami lub nawet ofiarami ...
Strefa zamieszkania i ograniczenie do 30km/h - bezpieczniej? Badania przeprowadzone w Holandii pokazały, że zamiana obszaru zabudowanego, w którym obowiązuje limit prędkości do 50 km/h na strefę zamieszkania (30 km/h) zmniejsza liczbę wypadków średnio o 25%. Niezbędne ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.