Witam. Mam dylemat nad kupnem auta w U.K. Nie wiem na jakie się zdecydować. Chcialbym zeby miało swój styl, w miare dobre osiągi ale nie było paliwożerne no i oczywiście żebym nie musiał ciągle odstawiać go do warsztatu. Nie wiem czy lepiej dołożyć i kupić coś w dieslu tak jak do tej pory, czy może coś z mniejszym silnikiem ale w benzynie. Zastanawiałem się nad Hyundaiem Coupe 1.6 110KM. dużo dobrego czytałem na temat tych samochodów z roczników '96-'99 ale moim marzeniem byłby Diesel A4 bądź Leon TDI cupra ale to już nie ten przedział. W polsce A4 czy też A3 nie dałaby rady z racji aluminiowego zawieszenia ale tutaj można już poważniej zacząć myśleć o tym modelu akurat. Ostatnio miło zaskoczyła mnie Alfa 147 z 2003r której to środek (kokpit i detale w środku) są po prostu rewelacyjne. W tym samochodzie chciałoby się cały czas jeździć
![Wink ;)]()
No ale znając awaryjność tych samochodów chyba raczej sobie daruje. Na razie chciałbym kupić coś do 2tys F. Później sie pomyśli. Chętnie rozwarze kilka ciekawych pomysłów