Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
lasty napisał(a):W służbowe trasy jeżdże Maserati 3200 GT 3.2 390 KM ponieważ jedzie się szybciej i wygodniej. Maksymalnie nim ostatnio wyciągnąłem ponad 290km/h i myślałem ze osiwieje jak mi TIR zjechał na lewy pas na ekspersówce Częstochowa<->Warszawa.
A jak szukam pożądnej jazdy w błocie i kurzu to wyjeżdżam Nissanem Terrano I 3.0 150 KM i cisnę na poligon wojskowy.
Jeszcze w garażu remontuje autko mojego młodszego brata (16 lat ma brat), a mianowicie Subaru...
... JUSTY1.3 Glix 85 KM 1989r a ma bucika takie autko. NA początku go wyśmiałem ze je kupił,ale po paru jezdach stwierdziłem ze jest na pierwsze autko całkiem całkiem. Napęd 4WD elektrycznie podłączany (przełącznik w gałce zmiany biegów),inteligentne wycieraczki (szok) wspomaganie, sportowa skzrynia ma całkiem niezły sprzęt audio (4x200W JBL niskotonowe 2x40W JBL gwizdki, Tuba samoróba z głośnika nieznanej firmy , i wzmacniacz także nieznanej firmy nawet wyczytać się nie da ile ma mocy bo nigdzie nie jestnapisane. Do tego tradyjko z MP3 Panasinica.
A teraz kolejny szok...
... kupił je za 300 złotych bo miało do wymiany tylnia i przednią półoś ( pospawałem i zachartowałem w oleju i od poł roku nic sie jej nie stało) i teraz wydał jeszcze na lakier który nałoże jak skończe z szpachlowaniem i doprowadzeniem optyki do porzadku.
Ale sie rozpisałem:D