Jakie najlepsze zimówki do Rav4

15 Paź 2018, 17:54

Dziękuje wszystkim za odpowiedzi. Wyszły pierwsze testy nokiana wrsuv4 i bardzo dobre ma oceny wiec juz nokiany mam w garażu. Jestem zdania że na oponach i hamulcach nie oszczędza się, bo ma to najważniejszy wpływ na nasze i innych bezpieczeństwo. Jak nie spisują napisze jak już bendą na felgach i zima zawita. Mam nadzieje że się nie zawiodę mimo napisu MADE IN RUSSIA.Jeszcze raz dzięki. Pozdrawiam
darecki2005
Nowicjusz

26 Lis 2018, 08:11

No wiec pierwsze kilometry na nokianach za mną, mimo że śniegu nie ma wiec oceniam je jedynie na suchym i mokrym. Po przełożeniu z oryginalnych bridgestone pierwsze wrażenia, to jakbym nie do tego samochodu wsiadł, są mega ciche,amortyzacja dużo lepsza i samochód przyspiesza szybciej, czuje że jest dużo mniejszy opór co potwierdza również średnie zużycie paliwa. Jak narazie jestem bardzo zadowolony. Jak się bendą spisywały w typowo zimowych warunkach napisze bliżej wiosny jak trochę na nich pojezdzę. PS z wyważeniem również nie było problemu mimo sporej ilości opinii internetowych iż się zle opony zza wschodniej granicy wyważają
darecki2005
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

(nie)Wiadome zmiany w branży motoryzacyjnej
    Cenowa karuzela w branży motoryzacyjnej dopiero się rozkręca. Zmiany w mandatach czy cenach samochodów to nie wszystko. Modyfikacje czekają kierowców również w zakresie cen OC. Przeciętny koszt ubezpieczenia ...