Szukam nowego auta, zależy mi na dużym bagażniku ale żeby był ogólnie nie za wielki gdyż 90% jazdy po mieście ( przedszkole, praca dom) tak do 100 tys.
Honda Civic IX 1.8 i-vtec 142KM - duży bagażnik, pojemny w środku, niewielkie gabaryty zewnętrzne, trwały silnik, który niewiele pali w mieście, niska utrata wartości, łatwa odsprzedaż.
Jak ma być coś z kompaktów to można iść w klasę premium czyli jakiś Mercedes A, Infinity Q30, BMW 1, Lexus CT, Audi A3 ewentualnie bogaty zwykły, czyli Mazda 3
niekoniecznie musi byc maly gabarytowo myslalem nad tymi modelami: Ford mondeo 1.5 benzyna 160 km Mazda 6 2.0 165KM kombi Insignia 1.6 170km Citroen C5 Toyota Avensis co byście wybrali ?
Wybierz się na jazdę próbną każdym z powyższych modeli. Ja wybrałbym Mazdę ze względu na wygląd i bardzo oszczędny silnik (pali średnio 7-8l benzyny!).
Ode mnie Volvo V40, w tym budżecie można coś fajnego skonfigurować.
Szukasz nowego Volvo, pomogę w wyborze modelu, konfiguracji, przy negocjacjach z dealerami. Znajdę dobrą ofertę na auto i finansowanie, bez zobowiązań. Auta do zamówienia i od ręki, demo dealera, używane z sieci dealerskiej Volvo. Zapraszam na priv.
Škoda Kodiaq SPORTLINE i Škoda Kodiaq Scout Modele KODIAQ SPORTLINE i KODIAQ SCOUT stawiają kolejny krok w ofensywie czeskiej marki w segmencie SUV. ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Elegancki i dynamiczny SUV, który szczególnie przypadnie do gustu entuzjastom ...
Jazdy probne zaczynam od poniedzialku, tez mi sie najbardziej podoba mazda6, jezeli chodzi o volvo to jedynie s60 wchodzo w gre jeszcze jakies propozycje ??
mazda 6 kombi jest faworytem silnik 2.0 w manualu wersja pasion soul red tylko nie mozna zbytnio ceny targowac zna ktos deelera z ktorym mozna potargowac cene ??
Pozostaly dwa modele na placu boju mazda 6 2.0 manual skypassion kombi oraz ford mondeo 1.5 160km wersja titanium hatchback+ full led co byscie wybrali??? Dodam tylko ze mazda drozsza od mondeo ok 20000zl.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.