Jakie OC I AC?

05 Sie 2016, 12:46

Cześć jestem nowa na forum! :D Nie znam się za bardzo na autach i motoryzacji, więc liczę na waszą pomoc :naughty: Mam klasyczne autko- golfa 3, potrzebuję szybko załatwić AC i OC, gdzie najlepiej to zrobić? Przepraszam jeśli taki wpis już był, jeszcze nie do końca umiem się poruszać po tym forum :unsure:
roxixxx
Nowicjusz

Auto: golf 3

05 Sie 2016, 12:51

Witaj na forum :)

W naszym kalkulatorze ubezpieczeń możesz szybko sprawdzić, ile wyniesie Cię OC i AC (a także NNW jeśli chcesz) u różnych ubezpieczycieli. Potem możesz od razu zakupić taką polisę przez Internet lub zamówić rozmowę telefoniczną z agentem ;)
Ubea
Początkujący

Miejscowość: Wrocław
Auto: Opel Astra
Paliwo: Benzyna

05 Sie 2016, 12:51

Cześć i czołem :)

zapraszam Cię w takim razie szybko i sprawnie na naszą jeszcze szybszą porównywarkę, gdzie znajdziesz odpowiednie dla siebie pakiety ubezpieczeń :)
Jeśli będzie potrzebna pomoc, pisz śmiało na priv :)
mfind
Aktywny

Zdjęcia: 4
Auto: Volvo S40

05 Sie 2016, 13:37

Cześć.
Zamiast używać porównywarek - zapraszam ciebie do skorzystania z tej opcji:
[reklama] - to nie jest porównywarka, która daje niedoszacowane informacje, tylko stona która łączy wielu agentów ubezpieczeniowych - i to oni będą się starać aby dobrać dla Ciebie najleszą i / lub najtańszą ofertę.

Zapraszam do kontaktu
Ostatnio edytowany przez MotoAlbercik, 06 Sie 2016, 17:10, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Reklama
gregoryogl
Nowicjusz

Prawo jazdy: 08 06 2005
Przebieg/rok: 16tys. km
Auto: audi a6
Silnik: 2,5
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004

08 Sie 2016, 08:35

Osobiście słyszałam od znajomych, że to porównywarki są najlepsze :D Użytkownicy- jakie są wasze opinie??? :?
roxixxx
Nowicjusz

08 Sie 2016, 11:10

Spróbuj w jakiejś porównywarce, ja ubezpieczenie dla mojej bryki znalazłem na rankomacie :ok:
pudek
Nowicjusz

Prawo jazdy: 17 11 2007
Auto: Audi A4
Silnik: 3.2
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2006
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Magazyny energii z baterii samochodowych
    Toyota i Chubu Electric Power zawarły porozumienie w sprawie wspólnej budowy systemu magazynowania energii Storage Battery System na przemysłową skalę. Zostaną w nim powtórnie wykorzystane akumulatory z samochodów ...

08 Sie 2016, 11:16

A jeśli zagazuję auto to wpływa to jakoś na cenę ubezpieczenia? :o
roxixxx
Nowicjusz

08 Sie 2016, 12:13

Wbrew pozorom nie ma to większego znaczenia :) ubezpieczyciele mają różną politykę, ale musisz sprawdzić na żywym organizmie jaka kwota wychodzi i gdzie :)
mfind
Aktywny

Zdjęcia: 4
Auto: Volvo S40

09 Sie 2016, 09:09

Dzięki za odpowiedzi! Znalazłam całkiem spoko ofertę na rankomacie :D
roxixxx
Nowicjusz

25 Sie 2016, 15:36

Następnym razem zapraszam tutaj

Szukasz najtaniej? [link wygasł] i już nie musisz. Zapraszam do skorzystania z pierwszej w polsce aukcji ubezpieczeń. Tutaj to nie ty szukasz dla siebie najtańszego ubezpieczenia, ale to agenci ubezpieczeniowi z całej polski będą starać się Ci zaproponować najtaniej w otwartej przez ciebie aukcji. Zapraszam do wypełnienia prostego formularza na stronie [link wygasł] a aukcja zostanie założona. W kolejnych krokach będziesz na bierząco informowany w mailach i poprzez zalogowanie się do panelu administracyjnego. Masz gwarancje że nie będą do Ciebie wydzwaniać przedstawiciele - twoje prywatne dane są udostępnione Agentowi, tylko po zaakceptowaniu oferty przez Ciebie.

My kontaktujemy sie bezposrednio z agentami i to co oni moga ubezpieczyc jest w naszym zakresie. Ostatnio prowadzilismy aukcje na ubezpieczenie dla skutera wodnego :) znaleźliśmy agenta co potrafil ubezpieczyć o 50% taniej niż pierwotna wycena...
Jezeli w chwili obecnej nasz system (formularz) nie wspiera takowego pojazdu można bezposrednio wyslac do nas na PW i wtedy na pewno cos poradzimy…
agens
Nowicjusz

Auto: audi a6