Witam jakie opony polecacie ? Musze coś kupić na felgi 225/55 R17 Ceny opon które wstawiłem poniżej są od 200 zł do 400zł za sztuke Imperial Ecodriver 4S (Ponoć bardzo dobre i tanie) Torque TQ 025 Tristar Ecopower 4S Ovation VI 782 AS Nankang N 607 AS Plus Novex All Season Maxxis AP2 All Season Falken AS 200
Rocznie robie około 10 tyś jeżdżę spokojnie na ile takie opony powinny mi wystarczyć ?
A nie pomyliłeś czasami rozmiaru Oponeo podaje 225/45/17. Po drugie, wybór najtańszych na rynku wielosezonówek to nie jest najlepszy pomysł. Nawet te markowe odstają od sezonowej klasy średniej, to te najtańsze nadają się pewnie tylko do toczenia się. Sprawdź dobrze rozmiar, bo te zalecane przez oponeo są sporo tańsze i w zakładanym budżecie można się pokusić o lepsze opony.
Oprócz aut w stopce, wiem co nieco jeszcze na temat Pandy III, Lancera IX, Vitary 1,6 i Outlandera 2.0
Mam Citroena C5 i w garażu leżą oryginalne alufelgi na których są opony letnie 225 55 R17 więc chyba musze kupić takie same rozmiarowo Chce zmienić na oryginalne felgi które mam.
Nie znam się na oponach czyli chcesz powiedzieć że moge założyć na moje felgi 17tki albo 225/55/17 albo 225/45/17 i będzie też ok No obecnie mam te pierwsze nałożone przez poprzedniego właściciela jeszcze.
Nowy Golf otrzymał od Euro NCAP najwyższą notę Nowy Golf otrzymał od europejskiej organizacji ochrony konsumentów – Euro NCAP – najwyższą notę pięciu gwiazdek. Ponadto został wyróżniony prestiżową "Euro NCAP Advanced Awards " za innowacje w dziedzinie ...
BMW M6 Gran Coupe - wysokie osiągi i luksus Trzeci wariant nadwoziowy rasowego samochodu sportowego BMW M6 zostanie zaprezentowany światu jako BMW M6 Gran Coupe, dołączając do znanych już modeli Coupe i Convertible. Nowy członek rodziny M6 nie wyrzekł się ani wyjątkowego ...
Trzeba by to sprawdzić, ale tak wychodzi z wyszukiwarki opon. Prawidłowy rozmiar opon na 17" felgach dla C5 kombi 2.0 HDI to właśnie 225/45/17. Twój obecny rozmiar jest o ponad 6,5% za duży. Nic Ci nie obcierało pod obciążeniem [link do Oponeo wygasł]
Oprócz aut w stopce, wiem co nieco jeszcze na temat Pandy III, Lancera IX, Vitary 1,6 i Outlandera 2.0
No to trochę się wyjaśniło, nie masz kombi, tylko tourer Jednak warto dokładnie opisać swoje auto Czyli masz prawidłowe opony i takich szukaj. Z tych tanich to te mogą być w miarę dobre [link do Oponeo wygasł] Znajomy ma wielosezonówki nankang(tylko w dostawczaku) i nie narzeka.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.