Jakie pierwsze auto?

15 Sie 2015, 02:58

Jest to moj pierwszy post na tej stronie wiec wykorzystam swoja szanse - witam wszystkich:)

Przejde do konkretow. Szukam dobrej opcji na pierwsze auto, budzet do 7 tysiecy. Jedyna mozliwa opcja to kombi, poniewaz auto raz w tygodniu bedzie wykorzystywane do przewozu towaru. Oczywiscie, jako 18 latek wolalbym jakiegos szybkiego hatchbaka ale sila wyzsza :) auto musi byc przede wszystkim bezawaryjne, ekonomiczne i w miare mozliwosci ladnie wygladajace. Jedyna opcja to benzyna. Mam pare typow, mianowicie:
Opel vectra/astra/omega
Ford focus
Vw passat
Mitsubishi galant
Bmw e36
Skoda octavia
Audi a4

Bardzo bym prosil o jakies opinie o tych autach, moze ktos moglby doradzic cos jeszcze innego? Z gory bardzo dziekuje za odpowiedz I pozdrawiam.
arturyan
Obserwowany

Prawo jazdy: 15 05 2015
Auto: nie mam

15 Sie 2015, 07:08

Toyota Avensis T22 2.0 129KM,bardzo dobry samochód a z tym silnikiem bardzo dobrze se radzi.
Djmnich
Nowicjusz

Prawo jazdy: 16 10 2014
Auto: Toyota Avensis T22
Silnik: 1.6 110KM
Paliwo: Benzyna

15 Sie 2015, 09:09

Popatrz na Peugeota 406.
[link do oferty na Olx wygasł]
[link do oferty na Olx wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

15 Sie 2015, 17:26

A jakies opinie o autkach ktore podalem wyzej?? Ktos mial, poleca odradza?
arturyan
Obserwowany

Prawo jazdy: 15 05 2015
Auto: nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Hilux Rugged X, Rogue i Rugged
    Przez 50 lat osiem generacji Toyoty Hilux budowało reputację tej niezniszczalnej terenówki. Teraz za jej modyfikację zabrała się Toyota Australia, oferując specjalne wersje Rugged X, Rogue i Rugged. Hilux najnowszej ...