Jakie pierwsze auto?

15 Sie 2015, 01:58

Jest to moj pierwszy post na tej stronie wiec wykorzystam swoja szanse - witam wszystkich:)

Przejde do konkretow. Szukam dobrej opcji na pierwsze auto, budzet do 7 tysiecy. Jedyna mozliwa opcja to kombi, poniewaz auto raz w tygodniu bedzie wykorzystywane do przewozu towaru. Oczywiscie, jako 18 latek wolalbym jakiegos szybkiego hatchbaka ale sila wyzsza :) auto musi byc przede wszystkim bezawaryjne, ekonomiczne i w miare mozliwosci ladnie wygladajace. Jedyna opcja to benzyna. Mam pare typow, mianowicie:
Opel vectra/astra/omega
Ford focus
Vw passat
Mitsubishi galant
Bmw e36
Skoda octavia
Audi a4

Bardzo bym prosil o jakies opinie o tych autach, moze ktos moglby doradzic cos jeszcze innego? Z gory bardzo dziekuje za odpowiedz I pozdrawiam.
arturyan
Obserwowany

Prawo jazdy: 15 05 2015
Auto: nie mam

15 Sie 2015, 06:08

Toyota Avensis T22 2.0 129KM,bardzo dobry samochód a z tym silnikiem bardzo dobrze se radzi.
Djmnich
Nowicjusz

Prawo jazdy: 16 10 2014
Auto: Toyota Avensis T22
Silnik: 1.6 110KM
Paliwo: Benzyna

15 Sie 2015, 08:09

Popatrz na Peugeota 406.
[link do oferty na Olx wygasł]
[link do oferty na Olx wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

15 Sie 2015, 16:26

A jakies opinie o autkach ktore podalem wyzej?? Ktos mial, poleca odradza?
arturyan
Obserwowany

Prawo jazdy: 15 05 2015
Auto: nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dacia Duster Blackshadow nowa seria limitowana
    Wszechstronny SUV marki Dacia przybiera nową szatę miejskiego stylu. Dzięki starannie dobranym elementom wystroju zewnętrznego Duster Blackshadow nie pozostanie niezauważony. Wyróżnia go między innymi krata wlotu powietrza ...