Poszukuje samochodu benzynowego, który będzie mało awaryjny i jego ewentualne naprawy nie wyczyszczą portfela. Służył mi będzie głównie do dojazdów do pracy (miasto/trasa) a w weekendy na uczelnie (miasto). Planuje montaż lpg lub kupno z. Budżet to 10 tyś na sam samochód + montaż lpg i pakiet startowy. Póki co pod kątem dobrego znoszenia LPG brałem pod uwagę Astrę II i honde accord VI. Co jeszcze ciekawego możecie mi polecić?
Dodałbym do listy jeszcze: Audi A4 B5 1.8 VW Golf/VW Bora 1.8 lub 2.0 SEAT Leon/Toledo 1.8 Skoda Octavia 1.8 lub 2.0 Toyota Avensis 1.8 Volvo S40 fl 1.8 Renault Laguna 1.8
Jeśli o mnie chodzi to jak już to I, dwóch znajomych miało II generacje (wersje przed liftem) i narzekali bardzo na upierdliwą elektronikę a model poliftowy, który jest podobno bardziej ogarnięty pod tym względem, przekracza mój budżet
Jak mają być tanie naprawy to Opel Astra G 1.6 8V lub coś z grupy VAG (Skoda Octavia, Seat Toledo, Audi A3 chyba najłatwiej w tym budżecie). Tylko w VAGu min.te 1.8 20V, żeby fajnie się jechało. Z większych aut to najpewniejsze Toyota Avensis 2.0 128KM, Honda Accord VI 1.8 lub 2.0 i Mazda 626 2.0.
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Czy stosowanie dodatków do oleju i paliwa się opłaca? Kierowcy ze względu na utrudnioną sytuację na rynku samochodów, coraz częściej poszukują rozwiązań, które pomogą im utrzymać silnik pojazdu w jak najlepszym stanie przez długi czas. Jedną z opcji, jaką oferują ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.