Czesc Wszysktim , jakie polecalibyscie mi auto osobowe , do 20 000 tys zlotych , zalezy mi ze by za duzo nie palilo te auto , czesci nie za drogie ,no i chyba to tyle
Yhym , to tak , sedan , poj silnika od 1.6 do 2.2 ;] , fajnie by bylo jak by mial duzo KM i w miare dobre przyspieszenie od 0 - 100 km/h =] No i wiadome chyba ze uzywane , obojetne czy w diesel'u czy benzyna
-uzywany nie jest drogi
-nie slyszalem zeby bylo wadliwe
-jak chcesz by malo palil kup diesela(ropniaczki sa troszke drozsze)
-czesci do opla i zarowno eksploatacja nie sa drogie
-pozatym duzo czescie pasuje z innych modeli i mark samochodow
Na przejeździe pierwszeństwo ma zawsze pociąg! Podróżując samochodem często na naszej drodze napotykamy na przejazdy kolejowe, czyli skrzyżowania torów kolejowych z drogami publicznymi. W Polsce na 380 tys. km dróg publicznych, występuje 15 867 przejazdów ...
Czy płukanki do silnika rzeczywiście pomagają? Temat płukanek do silnika to powód do niekończące się dyskusji. Niektórzy uważają, że użycie płukanki nie tylko nie pomaga, ale może nawet zaszkodzić silnikowi. Inni są fanami płukanek i stosują je jako środek ...
Ford Focus I lub Fiat Marea. Focus jest wytrzymały ale części są droższe niż np. Marea. Fiat jest tani i ma części tanie ale jest bardziej usterkowy niż np. Focus I. Ale polecił bym Ci Forda Focusa I nie, że go posiadam, ale jest to sprawdzone autko, z nowoczesną stylistyką. A co do silnika to w zupełności wystarczył by 1.8 Zetec (benzyna) (115 KM) albo jeśli wolisz aby samochód mniej spalał to polecam diesla 1.8 TDCi (to już ten nowszy i cichrzy diesel z wtryskiem Common-Rail, który był pierwotnie stosowany w samochodach WRC) też ma on 115 KM ale jest bardziej elastyczniejszy od benzyny i szybciej przyspiesza niż benzyniak.
czy szybciej przyśpiesza to bym nie powiedział... z focusem nie miałem doczynienie ale mnie osobiście odraża marka. i stylizacja wnetrza Focusa,na zewnątrz jest ładny
Czemu wg. Ciebie marka odraża? Ford to porządna marka. A co do Focusa to taki samochód, który się kocha lub nienawidzi, nie można być wobec niego obojętnym
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.