Jakie radio do 250zł

29 Lip 2018, 21:03

Witam
Poszukuje radia samochodowego na lata do kwoty 250zł,może być nowe a może i być używane. Na pewno chciałbym wejście usb,fajnie by było jakby miało bloototh i odtwarzanie plików flac.
Myślałem nad tymi radiami:
KENWOOD KMM-104RY
Sony DSX-A410BT
Vordon HT-896B
pastrana123
Nowicjusz

Auto: Nie mam

30 Lip 2018, 09:33

pastrana123 napisał(a):Poszukuje radia samochodowego na lata do kwoty 250zł
Będzie ciężko znaleźć takie które spełni twoje wszystkie wymagania w podanym budżecie ale jak dorzucisz trochę to kupisz już coś dobrego z czego na pewno będziesz zadowolony.

Z podanych modeli które wybrałeś ja bym wziął pod uwagę tylko Sony DSX-A410BT on ma wszystko czego oczekujesz ale w podobnej cenie masz JVC KD-X341BT i jak ja bym miał wybierać między tymi dwoma modelami to skłaniałbym się ku temu drugiemu.

Myślę, że warto dołożyć ok. 60zł do budżetu i cieszyć się przez dłuższy czas tym co się wybrało niż kupować na siłę do 250zł.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Tablica rejestracyjna przypisana do samochodu
    Na początku roku czyli dokładnie 31 stycznia 2022 zaczęły obowiązywać przepisy pozwalające na pozostawienie aktualnych tablic rejestracyjnych samochodu przy zmianie właściciela i niezależnie od regionu polski. Aktualnie kupując ...