Lanos - radio do samochodu.

25 Sie 2018, 20:04

Witam!
Poszukuję radia do lanosa rozmiar standardowy. Potrzebuję na pewno wejścia USB, AUX byłby fajnym dodatkiem, radia raczej nie słucham, głównie swoją muzykę. Kolorystyka nie ma za bardzo znaczenia. (Lanos fioletowy) Mam aktualnie dwa głośniki jeśli się nie mylę 25W, za pewne te ze standardu z tyłu, możliwe że będę myślał o dodaniu kolejnych lub ewentualnym zwiększeniu mocy.
Cena.. Ciężko mi powiedzieć, wstępnie do 200zł, ale jak da się coś fajnego kupić taniej to na pewno byłoby mi miło.

Serdecznie pozdrawiam! :)
Sebixxu
Nowicjusz

Auto: Poszukuję

26 Sie 2018, 18:35

Bierz takie jak Ci pasuje wizualnie i opcjonalnie z tym że trzymaj się firmowców takich jak
kenwood
sony
blaupunkt
itd
parametrowo będą to bardzo podobne radia więc nie będzie różnicy co weźmiesz
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

26 Sie 2018, 18:57

To warte zakupu? https://www.morele.net/radio-samochodowe-pioneer-mvh-s100ub-979026/ :)
Sebixxu
Nowicjusz

Auto: Poszukuję

26 Sie 2018, 19:51

jezeli Ci opcje pasują to jak najbardziej tak
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Silniki LS - General Motors
    Z Japonii przenosimy się do Stanów Zjednoczonych, czyli prawdziwego królestwa potężnych silników o widlastym układzie cylindrów. Właśnie taką architekturą cechują się silniki General Motors z linii ...