Jakie radio + głośniki ???

24 Sie 2009, 10:36

Mam zamiar kupić radio za 200-250zł. Znalazłem kilka radyjek [link do oferty na Allegro wygasł] , [link do oferty na Allegro wygasł] , [link do oferty na Allegro wygasł] , [link do oferty na Allegro wygasł] . Macie jakieś inne propozycje ważne żeby radio miało USB. No i jeszcze 2 głośniki jakieś w miarę tanie i solidne. Budżet mam ograniczony ja wiem jakieś 50zł może trochę więcej. Czy coś takiego będzie ok? [link do oferty na Allegro wygasł] . Z góry dzięki za pomoc
zbychu1314
Nowicjusz

Miejscowość: Mława

26 Sie 2009, 16:59

trudno coś doradzić w tym przedziale cenowym .. sprzęt będzie jakościowo podobny wiec patrz tylko na wygląd który ci najbardziej odpowiada
Części Vectra C atrakcyjne ceny
gigit
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kołobrzeg
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Akumulator zimą - dbamy o niego aby nas nie zawiódł!
    Czy z akumulatorem w naszym aucie jest wszystko w porządku, a jeśli coś jest nie tak to jak poradzić sobie gdy pojawiają się pierwsze problemy... Kiedy trzeba kupić nowy? Nie warto od razu biec po nowy akumulator, gdy auto ...