Vw Polo 1.0 '97 ,wymiana głośników

24 Sie 2009, 12:03

Witam .Posiadam autko Vw Polo 1.0 z 97 roku chciałbym sobie w nim wymienić głośniki ,jakie proponujecie ,gdzie kupić jakie ceny
Szymi07
Nowicjusz

Miejscowość: Jasło

24 Sie 2009, 22:35

Szymi07 napisał(a):Witam .Posiadam autko Vw Polo 1.0 z 97 roku chciałbym sobie w nim wymienić głośniki ,jakie proponujecie ,gdzie kupić jakie ceny

Ewentualne ceny możesz sprawdzić TU . A o najlepsze głośniki, możesz zapytać się na lowrider.pl i wielu forach tuningowych .
I love my little gray coupé
for a long time I collecting the cash for it
and MANAGED TO . !
Austin_Boy
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: PTB / NYC

25 Sie 2009, 15:27

Polecam coś takiego:

[link do oferty na Allegro wygasł]

Ja mam golfa IV lekko mam przerobione żeby mi głośniki weszły takie posiadam obecnie;

i Musze powiedzieć że nieźle dają
vw
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Skoda Octavia RS
Skrzynia biegów: Manualna

25 Sie 2009, 23:21

wloz w drzwi HELIX DARK BLUE 62.1 + wygluszenie i napewno bedziesz zadowolony do tego suba w bagzanik i masz miod :)
Części Vectra C atrakcyjne ceny
gigit
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kołobrzeg

27 Sie 2009, 16:23

witam ,dzięki za linka [link do oferty na Allegro wygasł] ale czy na pewno bedą pasowały , przypomne mam polo 6n ,1.0, rok 97 ,prosze o odp
Szymi07
Nowicjusz

Miejscowość: Jasło
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Citroen C5 III x7 opinie, problemy, usterki, wady, zalety
    Opinia na podstawie własnego auta i własnych doświadczeń z nim związanych Citroen C5 2016 wersja Exclusive sport w wersji nadwozia Tourer napędzany silnikiem 2.0 BlueHDI 180 KM i automatyczną skrzynią biegów o przebiegu ...
    Mitsubishi ASX, LANCER i COLT z instalacjami LPG
    W polskich salonach Mitsubishi Motors są już dostępne modele ASX, Lancer i Colt z instalacjami LPG z pełną gwarancją. W takie instalacje można wyposażyć zarówno nowe samochody, jak i używane modele marki Mitsubishi. ...