Jakie radio za ok 300zł

22 Cze 2009, 17:36

witam. szukam radia do ok 300zł
interesuje mnie czyste, ładne brzmienie oraz nienaganny wygląd
zastanawiam sie nad:
- Alpine cde 9870
- Blaupunkt Stockholm 100
- Blaupunkt Monte Carlo MP 28 (to chyba odpada)
- JVC KD-G342
- JVC KD-R302
- Clarion DB189RMP
które radio polecacie?
macie może jakies propozycje?
macie namiary na tanie, zaufane sklepy?
mamilla
Nowicjusz

Miejscowość: radzymin

23 Cze 2009, 10:22

wg.mnie poszukaj coś w firmie Pioneer ... w tej cenie najlepszy stosunek ceny do jakości dźwięku - a z tego co zostało wymienione to Alpine - pomyśl też o firmie Kenwood robią na prawdę dobre radia trochę kłopotliwe sterowanie i wyświetlacz bez szału ale jakość dźwięku na poziomie Pioneera w tych cenach.pzdr
Jakobs
jakobs187
Nowicjusz

Miejscowość: Kruszwica

03 Lip 2009, 20:48

w kenwood-a bym sie raczej nie ładował alpine clarion pioneer najlepiej jak bys umówił sie na odsłuch wybranych modeli to sobie porównasz i wybierzesz
gigit
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kołobrzeg

22 Lip 2009, 10:13

A myślałes o tym http://www.interdigital.pl/?id=15&catID ... ID=268&p=0
spełnia wszystkie Twoje wymagania,kumpel takie ma i jest zadowolony.
jorgudo
Nowicjusz

23 Lip 2009, 15:04

gigit napisał(a):w kenwood-a bym sie raczej nie ładował alpine clarion pioneer najlepiej jak bys umówił sie na odsłuch wybranych modeli to sobie porównasz i wybierzesz

bzdura, miałem wiele radioodtwarzaczy i kenwoody okazuja się najtrwalsze, poza tym mają bardzo czułe tunery radiowe, ja polecam kenwooda, mam takie dwa od paru lat bardzo dobrze się sprawują, żadnych latających przycisków, czy problemów z cd. Pionieera w życiu już nie kupię, bo o ile wzmacniacze mają super jakość dźwięku to odtwarzacze do bani. Soniacze marne plastiki i nietrwałe przyciski, to samo Panasonic. Do JVC przeczepić się nie mogę poza tym że mają beznadziejne wyświetlacze. z Clarionem nie miałem do czynienia.

Jeśli chodzi o odsłuch to nie nakręcaj makaronu na uszy, bo za te pieniądze żadnej różnicy nie usłyszy
karlone
Zaawansowany

Miejscowość: Śląsk

25 Lip 2009, 17:02

jak porowna alpine clarion do tego wychwalanego przez ciebie kenwood-a to napewno uslyszy poza tym za taka cene to raczej postawil bym na uzywke .... np ALPINE 9812rb
i pokaz mi czlowieczku ktory kenwood zagra lepiej .....

jak nowy to poszukaj clariona bedziesz zadowolony
gigit
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kołobrzeg
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowa Toyota RAV4 i zmodernizowany mini van Verso
    W dniach 9-10 podczas marcowej premiery, Toyota zaprezentuje w swoich polskich salonach dwie nowości. Model RAV4 czwartej generacji jest jednym z najbardziej oczekiwanych debiutów motoryzacyjnych na polskim rynku. ...