Panele Drzwiowe do POLONEZ Atu Plus

20 Lip 2009, 13:24

Tak jak już w temacie napisałem poszukuję Paneli drzwiowych do mojego Autka Do
mojego na przód wchodzą tylko 100 mm, ale można włożyć 160/165 mm.

Ma może ktoś jakieś na zbyciu albo tanio sprzeda bo słyszałem że chodzą po około 150 zł a za ta cene to bym mógł dołozyć drugie tyle i dobre głośniczki bym miał.

Więc....
sauber94
Nowicjusz

Miejscowość: Stalowa Wola

20 Lip 2009, 13:55

sauber94 napisał(a):Tak jak już w temacie napisałem poszukuję Paneli drzwiowych do mojego Autka Do
mojego na przód wchodzą tylko 100 mm, ale można włożyć 160/165 mm.

Ma może ktoś jakieś na zbyciu albo tanio sprzeda bo słyszałem że chodzą po około 150 zł a za ta cene to bym mógł dołozyć drugie tyle i dobre głośniczki bym miał.

Więc....

100mm to dobrze nie zagra polecam 165mm np HELIX DB 62.1 bedziesz zadowolony mozna je kupic za ok 240 zl do tego wygłusz drzwi i koniecznie dystanse z mdf w polke wkladac glosniki to pomylka zrob na poczatek ten przud a pozniej pomysl na delikatnym subem w bagazniku
pozdrawiam
gigit
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kołobrzeg

20 Lip 2009, 14:00

Ok a są jakieś dystanse do Poloneza atu plus na alegro? jesli tak to mógłbys podać stronkę? i czy bym musiał coś przerabiać?
sauber94
Nowicjusz

20 Lip 2009, 14:48

na allegro poszukaj powinny byc a jak nie to mozna samemu cos pomyslec trydne to nie jest lub u stolarza dorobic za pare zl
gigit
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kołobrzeg

25 Lip 2009, 11:02

temat uważam jako zamknięty
sauber94
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Hyundai podejmuje współpracę z 4mobility - carsharing
    Hyundai przekazał flotę samochodów i30 nowej generacji, w ramach kontraktu z firmą 4Mobility, oferującą usługi wynajmu samochodów w systemie carsharing. Rozbudowanie floty o samochody marki Hyundai wpisuje się ...