Z tego jestem zielony... Co to za 2 okrągłe wyjścia na dole i jakie mają funkcje?? Generalnie chciałbym uzyskać podpowiedź , czy za pomocą tych wejść dałoby radę jakoś podłączyć pendriva z mp3 i słuchać przez radio..? Może jest jakiś zestaw z kablem i wtykiem na usb..? Nie chcę bluetootha, zestawy głośnomówiącego . Wolałbym uniknąć transmitera do odtwarzania mp3. Da radę coś takiego kupić ,włożyć żeby grało?
Z tego co wiem jest to wejście AUX lewego i prawego kanału. Czyli spokojnie pod to możesz podłączyć telefon po odpowiednim kablu żeby posłuchać muzyki np. z mp3 jak wspomniałeś.
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Toyota Corolla E12 T-Sport Compressor (2005–2007) W 2004 roku na rynek weszła, zaprojektowana całkowicie od nowa i po raz pierwszy w europejskim biurze Toyoty w Nicei, Corolla E12. W gamie pojawiła się także, najmocniejsza w historii cywilnych Corolli, wersja T-Sport Compressor. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.