Z tego jestem zielony... Co to za 2 okrągłe wyjścia na dole i jakie mają funkcje?? Generalnie chciałbym uzyskać podpowiedź , czy za pomocą tych wejść dałoby radę jakoś podłączyć pendriva z mp3 i słuchać przez radio..? Może jest jakiś zestaw z kablem i wtykiem na usb..? Nie chcę bluetootha, zestawy głośnomówiącego . Wolałbym uniknąć transmitera do odtwarzania mp3. Da radę coś takiego kupić ,włożyć żeby grało?
Z tego co wiem jest to wejście AUX lewego i prawego kanału. Czyli spokojnie pod to możesz podłączyć telefon po odpowiednim kablu żeby posłuchać muzyki np. z mp3 jak wspomniałeś.
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
NISSAN NV200 LONDON TAXI Nissan przedstawił śmiałą, przyszłościową wizję londyńskiej taksówki - model NV200 London Taxi - skierowaną do 300 tysięcy codziennych użytkowników tego środka transportu. NV200 London Taxi emituje zdecydowaniem ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.