Opel insignia problem z bluetooth

10 Cze 2022, 11:02

Witam, mam problem z bluetooth w mojej insigni. Telefon normalnie się paruje i odtwarza piosenkę aż do momentu gdy się skończy i zmienia się na inną. Wtedy już nie ma dźwięku lecz na ekranie pokazuje że piosenka jest odtwarzana. Muszę wtedy przełączyć się na radio i z powrotem na media żeby był dźwięk. Na początku myślałem, że jest to problem z telefonem ale gdy sprawdziłem na 2 różnych telefonach jest to samo. Proszę o odpowiedź co jest tego przyczyną
Z góry dziękuję;)
albi411
Nowicjusz

10 Cze 2022, 11:34

Która to Insignia i system multimedialny oryginalny?
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

10 Cze 2022, 11:47

2014r system multimedialny oryginalny
albi411
Nowicjusz

10 Cze 2022, 12:06

Ok, spróbuj usunąć wszystkie sparowane urządzeni i dodać tylko jedno telefon z którego korzystasz. Swoją drogą to dziwne że traci dźwięk przy zmianie piosenki, a na podglądzie pokazuje kolejną.

Odtwarzasz piosenki z pamięci w telefonie czy z YT, spotify lub innej apki?
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

18 Cze 2022, 15:55

Próbowałem już tak robić i nie działa (wiem, data, nie miałem dostępu do komputera żeby odpisać). Zauważyłem też ze problem głównie występuje na telefonach marki Xiaomi, parowałem Samsunga oraz Huaweia i działa lecz też od czasu do czasu się dzieje to samo co z Xioami. Piosenki odtwarzam z youtube. Próbowałem również odtwarzać piosenki z pamięci w telefonie i tutaj działa bez zarzutów.
albi411
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi R8 V10 RWS
    Audi Sport GmbH poszerza serię modelową R8, wprowadzając nową wersję z napędem na tylną oś. Audi R8 V10 RWS pojawi się na rynku w limitowanej edycji 999 egzemplarzy w wersjach Coupé i Spyder. Samochód napędzany ...