REKLAMA
Tak, a ty projektujesz auta i jesteś wyrocznią. To co według ciebie jest lepsze?
Co do odejścia, faktycznie nie jest szybkie, ja po swapie będę objeżdżał takie 328i.
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
chodziło mi bardziej o to, że sportowe auto katowane przez 230 tys kilometrów może nie być w idealnym stanie, nawet jeśli te kilometry są rozłożone na wiele lat
Podane przez Ciebie porównanie dotyczy silnika H22A5 a ja sugeruję Pralkę z silnikiem H22A7 2.2 212KM od ATR'a a taką nie ciężko dostać.. I tak w tym porównaniu bmw wypada słabo zważywszy na to ze ma prawie 600ccm więcej, ciekaw jestem jakby to wyglądało gdyby stanął z h22a7
Tu się zgodzę myśle że prelude objedzie w zakrętach beemkę, ale to nie zmenia faktu że to podsterowne FWDTak to już kolegi decyzja czy chce nadsterowne RWD czy podsterowne FWD, przy czym Prelude posiada także technologię 4WS dzięki czemu zachowuje się na drodze niczym pijawka.
Co do wykończenia to auta japońskie wcale nie odbiegają od tych z zachodniej granicy no i wyposażenie jest full...
Nie wiem kosior898 jakie masz auto ale Hondy nie mają doładowania
[Aby wyświetlić zawartość tego pola musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Ty mozesz sobie dbać ale kupując używany niewiesz kto nim wcześniej jeżdził i czy dbał, a to może wiązać się z kosztownymi remontamisię dba o turbo to długo przetrwa