![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/inne-zdjecia-motoryzacyjne-a53/leasing-kola-zebate-t40382.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
noisy napisał(a):Sławne 2.8 VR6. Mój gazownik nie widział takiego co by równo pracował, do tego ma kilka upierdliwych bolączek.
tak jak chłopaki napisali, do tego w tej cenie kupuje się 1.8-2.0, a nie v6subb0 napisał(a):jakieś sugestie? chętnie się dowiem
mike napisał(a):ak jak chłopaki napisali, do tego w tej cenie kupuje się 1.8-2.0, a nie v6
bardziej miałem na myśli wrzucone wcześniej Mondeo mk3 od Sprzedawcy Marzeńszybki napisał(a):est kilka fajnych opcji ale przy tym budżecie wymagają ostrożności czyli...
kupujemy i wiemy że coś będzie do podrobienia ale z czasem i podczas użytkowania... no i trzeba trochę czasu na poszukiwania a do tego niestety ale geograficznie cała Polska.
noisy napisał(a):Sławne 2.8 VR6. Mój gazownik nie widział takiego co by równo pracował, do tego ma kilka upierdliwych bolączek.
Juz bardziej się opyla 1.8T jak mowa o VAGu.
Widły zdecydowanie lepsze mają u konkurencji.
Mógłbyś napisać coś więcej? oszczędny silnik? no ok 17/100 w mieście i 9/100 może i być taka oszczędność czołgi palą więcejszybki napisał(a):Ogólnie mało kaski ale takie cuś: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ... yBZ2w.html Super motur V6 przy którym V6ka Vagova nie powinna nazywać się silnikiem względnie małe zapotrzebowanie auta na rdze , oszczędny silnik, super trwała skrzynka a do tego można poszukać w manualu co już będzie odczuwalnym konkretem.
[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Łokoj napisał(a):Mógłbyś napisać coś więcej? oszczędny silnik?
Zontas napisał(a):Co do Galanta, kumpel ostatnio dorwał 2.5 V6 w kombi, fajne autko, zadbane, ale za 12 tyś.
szybki napisał(a):Jeżeli 2k robi dla Ciebie różnice to jednak dałbym spokój z V6
dzida napisał(a):Porównajcie osiągami i spalaniem Maximę do Audi A6, a nie o klasę lżejszego A4. Wtedy osiągi zdziwią co niektórych z Łokoj-em na czele szczególnie, że serwisowo nie jest taniej...
dzida napisał(a):Porównajcie osiągami i spalaniem Maximę do Audi A6, a nie o klasę lżejszego A4. Wtedy osiągi zdziwią co niektórych z Łokoj-em na czele szczególnie, że serwisowo nie jest taniej...