REKLAMA
![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/inne-zdjecia-motoryzacyjne-a53/samochody-na-parkingu-t40383.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
autor tematu nic nie wspominał o osiągach, a jedynie o silniku v6Łokoj napisał(a):) Pan szybki zaproponował segment E krowisko Maxima która w tej wersji nie jedzie jakoś super, szczególnie zamulona automatem
boli mnie Twoja hipokryzja - raz piszesz, że 1.8t jest bożyszczem, a na jego zakup musisz mieć miliard dongów afrykańskich, a tu nagle na czilku za 10k kupisz egzemplarz, który na dodatek będzie się nadawać do zrobienia softuŁokoj napisał(a):fakt z Leonem 1,8T za 10k może być ciężko ale kupisz A3 98 rok 1,8T i zrobisz soft i
mike napisał(a):autor tematu nic nie wspominał o osiągach, a jedynie o silniku v6
szybki napisał(a):Współczuje przyszłemu właścicielowi tego a4 V6 jak zobaczy zestawienie dobroci płynących z zawieszenia okraszonych super udaną V6ką i jej osiągami...
959 napisał(a):Ogolnie sam bym kupil taka maxime, za powiedzmy 5k, bo fajniejszego auta w tym budzecie nie ma, ale robinie z tego jakiejs kosmicznej technologii przez szybkiego jest smieszne.
Łokoj napisał(a):2) Podałem jako propozycję Audi A4 2,4 V6 jako alternatywę
Łokoj napisał(a):Myślę że Maxima V6 nic tańsza i prostsza w naprawach nie będzie a cieknąca głowica ją tez może dotyczyć
Łokoj napisał(a):4) była mowa o dynamice że niby A4 V6 nie jedzie a taki grzmot Maxima nic lepiej nie pojedzie, a potem to bzdurne porównanie do kompaktu 200 konnego turbo itd..
Tylko o to mi chodziło.
Łokoj napisał(a):Ale nie o tym jest temat i nie rób będąc moderatorem świetnym jakiś offtopów...które już i tak zaczał szanowy pan szybki