Jakie warto kupić auto w cenie 10000 - 20000 PLN ?

03 Lis 2010, 20:37

no nie jestem pewien czy siedziałeś w smart fourtwo.
miejsce w fiacie 126p raczej do porsche można porównać :)
razor
Początkujący

Miejscowość: z nienacka

03 Lis 2010, 21:58

Amator52 napisał(a):Cóż , być może zbyt ogólnikowo zadałem moje pytanie ale jestem jak widzicie nowy na forum i nie wiedziałem czy ktoś poważnie do tego podejdzie . Ponieważ widzę , że tak podam więcej informacji .
Muszę kupić na przełomie listopada i grudnia samochód . Do tej pory przez wiele lat jeździłem samochodami firmowymi i nie miałem szczególnego wyboru , a ponieważ nie jestem typem zapaleńca samochodowego nie bardzo wiem co mam wybrać . Wbrew pozorom jeżdżę dość dużo ale samochód to dla mnie tylko rzecz .
Potrzebuję w raczej oszczędnego auta ( dziennie przejeżdżam minimum 55 km ) jednak nie chciałbym malutkiego i ciasnego .

Szukaj coś a'la podane wyżej C5, z mniejszych to może Stilo, Leon, Almera, Focus, Toledo.
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

04 Lis 2010, 12:41

Ale to ma być wygodne...a w/w to kompakty niezbyt obszerne w środku i wygodne. Ja bym był za W210 do 20kzł idzie wyrwać dobry egzemplarz przed liftem szukaj jednak od Elegance w górę bo Classic troche biedny, jesli jeszcze większe i wygodniejsze to W140 tylko to trochę będzie starsze, BMW odpowiednio seria 5 lub 7
Jedziemy wszędzie gdzie chcemy...bo chcemy....
Jogi4x4
Stały forumowicz

Miejscowość: PZL
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Galloper Pajero Avensis Vito
Silnik: TD/DI-D/D4-D/CDI
Paliwo: Diesel
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Mitsubishi ASX 2013, Mocny – Bezpieczny – Prosty
    Od dnia premiery w 2010 roku model Mitsubishi ASX sprzedał się w 250 tyś. egzemplarzy, z czego 140 tyś. znalazło nabywców w Europie i Rosji. Tym samym pojazd stał się globalnym rynkowym przebojem firmy Mitsubishi Motors ...