Jakiego GPS kupić?

15 Kwi 2009, 12:00

Witam wszystkich.

Prosze o poradę.

Planuję zakup nawigacji GPS. Szukam urządzenia z ekranem minimum 4,3 cala i mapą Europy.

W jakiej cenie można już coś dobrego kupić?

Czy może ktoś jest mi w stanie polecić jakiś dobry sklep internetowy, zależy mi na szybkiej i taniej przesyłce.

Pozdrawia

Miro
miro007
Nowicjusz

17 Kwi 2009, 09:13

Ceny to mogą być przeróżne, byłoby łatwiej, gdybyś określił jakąś maksymalną kwotę. Z takich nawigacji ze średniego przedziału cenowego pierwszy przychodzi mi TomTom One, ale Tobie zależy na większym ekranie. 4,3 cala to na przykład BLAUPUNKT Lucca 5.3 EUROPE. Nieco taniej powinno się dać znaleźć jakiegoś Garmina. Jeśli chodzi o sklep, to mam dobre doświadczenia z Megamarket.pl :)
nowa :)
milanogirl
Nowicjusz

26 Kwi 2009, 13:29

Dobra firma wsrod nawigaci jest MIO
Wojciechoś
Wojciech89
Nowicjusz

Miejscowość: Kutno

06 Maj 2009, 11:37

bez 800 zł nie ma co podchodzić do tematu nawigacji z mapą Europy. Jeśli coś jest tańsze to nie przez przypadek, potem można żałować wyboru...
karlone
Zaawansowany

Miejscowość: Śląsk

20 Maj 2009, 11:22

Jeżeli chodzi o cenę to nie jest to pewny wyznacznik. Wystarczy że kupisz sobie nawigację gołą z otwartym systemem a mapę możesz sobie sam wgrać :) ja kupiłem NavRoad NR411 w max24.pl gościu mi powiedział że nie warto brać z mapą bo bardziej się opłaca wydać na lepszy sprzęt a mapy to w necie znajdę. I MIAŁ RACJE !!!
cogito ergo sum
BRYQ
Nowicjusz

Miejscowość: Nowa Sól

20 Maj 2009, 16:55

taa... siedź potem i kombinuj jak to zrobić żeby to miało działać, wielkie dzięki, no i zawsze masz coś co nie jest do końca legalne.
karlone
Zaawansowany

Miejscowość: Śląsk
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Chiny włączają hybrydy do programu elektromobilności
    Chiński rząd ogłosił, że uwzględni samochody hybrydowe w programie wspierania elektromobilności jako kolejną kategorię niskoemisyjnych aut. Nowe przepisy, które wejdą w życie w styczniu 2021 roku, mają na celu zwiększenie ...

21 Maj 2009, 08:15

hehe karlone ciekawe ile programów i plików na twoim kompie jest legalne skoro tak do tego podchodzisz. Kombinować też nie trzeba bo masz dedykowane mapy wiec sama instalka to tylko parę sekund :)
cogito ergo sum
BRYQ
Nowicjusz

Miejscowość: Nowa Sól