Witam! Poszukuje samochodu (konkretnie golfa IV 1.9 TDI 90KM) i chciałbym się dowiedzieć jakiego przebiegu mam się spodziewać. Czy 240 000 km w 14 letnim dieslu to dużo? Czy warto kupować auto z takim przebiegiem? Proszę o pomoc. Pozdrawiam.
240k km to malo dla tego silnika, ale bys musial znalezc Golfa od 1-szego wlasciciela w PL jak chcesz miec taki faktyczny przebieg, co jest tak naprawde nierealne prawie ze.
Często w Polsce sie znajdują z 2 razy mniejszym przebiegiem niż w rzeczywistości mają. Ale to zależy kto nim jezdził, bo jak był w posiadniu jakiejś baby któa nim jezdziła po mieście abo jakiś dziadków to jest realne ale jak jezdzi w tybie mieszanym to ciężko w to uwierzyć. Też mam takiego golfa z tym silnikiem ale mój na szczęście jest z takim przebiegiem jak ma na liczniku, tyle że ja z Hannoveru sprowadziłem. Takie golfy robią z tym silnikiem z taką mocą po 700tys. chyba że sie je katuje
Średni roczny przebieg to około 20-25 tyś ,wiadomo nikt nie kupuje dizla żeby robić 10 000km rocznie ,te silniki osiągają średnio 500 tyś km jak ktoś naprawde dba to nawet 650-700 tyś,fakt jak się sprzedaje auto to przeważnie cofie się na tyle ile się kupiło,ciekawe jest to że auta w sprzedaży na allegro itp do 5-6 roku nabierają przebieg a później to jest raczej ten sam niezależnie od wieku czyli od 160 do 250 tyś km
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
Dane na temat BMW X7 - poznaj najważniejsze informacje BMW to marka, która zasłynęła przede wszystkim z uwagi na swoje sportowe limuzyny oraz klasyczne sedany. Pojazdy te szybko zostały okrzyknięte mianem doskonałych i niezwodnych w każdym calu. Obecnie jednak BMW zdecydowało ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.