REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Ja bym nie ryzykował nawet na obudowie producent pisze AH nie ma czegoś takiego, jest Ah. Więc to daje do myśleniaManiek3322 napisał(a):Kozak mi działa już nieco ponad 4 lata, nie twierdziłbym że to noname bo jeden z lepszych w tej cenie akumulatorów moim zdaniem
Kacper napisał(a):Ja bym nie ryzykował nawet na obudowie producent pisze AH nie ma czegoś takiego, jest Ah. Więc to daje do myśleniaco może być w środku
kupiłem kiedyś do BMW diesla centre bezobslugowa po 3 miesiącach wysiadl, myślałem że radio czy coś zostawiłem. Naladowalem 3 dni później to samo zawiodłem do sklepu gość tam pomierzyl napięcie i wysłał na gwarancję po 1.5 miesiąca czekania (w między czasie upominania się o niego) dostałem spowrotem aku z odpowiedzią że uszkodzony z winy użytkownikayeti65 napisał(a):Te wszystkie centry, bosche, varty to już loteria jest.
To na potwierdzenie zrób nam zdjęcie tego akumulatora w swoim Civic'u (tak żeby było widać że to silnik z twojego modelu samochodu) wtedy uwierzymy i jeszcze napisz ile lat użytkujesz ten akumulator oraz jakie ma parametryDrivmer napisał(a):Ja kupowałem akumulator tego producenta autopart i jestem mega zadowolony
Ja też to zauważyłem, ostatnio do Maserati kupowałem w serwisie a dla Maserati akumulatory robi Fiamm a podobno aku Fiamm są takie sobieCichy77 napisał(a):Oczywiście z moich obserwacji wynika że oryginalnie montowane akumulatory wytrzymują najdłużej ale czy kolejny akumulator kupiony w serwisie również będzie tak żywotny