Ogólnie firma Nissen robi dobre rzeczy ja osobiście nie spotkałem się z problemami, ale na forum ktoś pisał że miał problem z ich chłodnicą (skraplacz to nic innego jak chłodnica klimatyzacji). Myślę że wybierając skraplacz do klimatyzacji tej firmy będziesz zadowolony.
Zastanów się czy nie lepiej zrobić tego kompleksowo w warsztacie który zajmuje się klimatyzacją. Wtedy dostajesz gwarancję przynajmniej na rok, a i tak nawet jak sam wymienisz taką chłodnicę to czeka cię taka wizyta.
Tylko w tym warsztacie powiedzieli że zamontują mi Hella .... Nissena powiedzieli że nie zamotują . Całą usługę wycenili na 860 zł w to wchodzi Skraplacz , robocizna, oringi , nabicie . Wydatek spory jak na autko z 2001 roku . A wiem że Nissen tańsze skraplacze robi .
Rimac C_Two - elektryczny supercar Rimac C_Two to elektryczny supercar produkowany przez chorwacką firmę Rimac Automobili. Jest to jeden z najbardziej zaawansowanych samochodów na świecie, oferujący niezrównane wrażenia z jazdy i niezwykle wysoką ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.