REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Mając te dwa auta na tapecie bardziej skalanialbym się ku temu drugiemu ale szukałbym takiego z lepszym wyposażeniem jak wspomniałeś wyżej.Bejo napisał(a):Ford C-Max II po lifcie benzyna 1.5 150KM i Kia Carens IV benzyna 1.6 135KM ?
To dobra opcja z silnikiem 1.8.franccc napisał(a):verso.......
Rokiko napisał(a):Mając te dwa auta na tapecie bardziej skalanialbym się ku temu drugiemu ale szukałbym takiego z lepszym wyposażeniem jak wspomniałeś wyżej.
Bejo napisał(a):I bądź tu mądry!
Bejo napisał(a):Niektórzy szukają auta dwa lata albo i dłużej.
Bejo napisał(a): Nie sztuka wywalić kasę a potem pluć sobie w brodę!
Bejo napisał(a):Tym bardziej że coraz więcej jest nieuczciwych sprzedawców
Kao napisał(a):chociaż Ty nie gadaj że przychodzą w stanie igła a konserwację robi sie za 200 zł.
Bejo napisał(a):Co ciekawe? Najwięcej mi doradzali ci co tych aut w ogóle nie mają.
Bejo napisał(a):Nazywasz mnie "Januszem" a sam byś wywalił lekką ręką zarobione ciężko te 50 czy 60 tysięcy złotych?
Bejo napisał(a):A to blacha rdzewieje! Słabe zawieszenie! Kiepski układ kierowniczy! Słaba jakość wykonania materiałów! I tak można sobie wymieniać jeszcze inne rzeczy.
Bejo napisał(a):Mam duże problemy z kręgosłupem i pod tym kątem szukam jakiegoś auta. By wygodnie do niego wsiadać i by mi wygodnie i komfortowo siedziało się za kierownicą.
Bejo napisał(a):Auta z podwyższonym siedziskiem to VAN albo SUV. Szukałem coś w Fordzie i w Kii . W Hundaiu i w Renault. Czyli Niemiec, Koreańczyk i Francuz.
Bejo napisał(a):Najwięcej mi doradzali ci co tych aut w ogóle nie mają.