Tak jak w temacie jakimi rzadkimi, niezwykłymi, egzotycznymi, luksusowymi mieliscie okazje jezdic, albo chociaż jechac na miejscu pasażera ??? Ja nie wiem czy to az takie niezwykłe ale jechałem na miejscu pasażera volvo xc70, BMW 330d.
Zastawa 750
Fiat 125p-3 szt
Volvo Amazon
Bentley
Rover
Ford Taunus
BWM 325
Renault 25
Omega A
Pontiac Transsport 2.3
Sorry,na dzień dzisiejszy to wszystkie były i są"niezwykłe".
napewno dla mnie,-
ps. Większość z nich to były moje auta,a Pontiac jest nadal i chyba
już zostanie,-
Ostatnio edytowany przez ZYGI, 01 Cze 2007, 19:01, edytowano w sumie 1 raz
Jak przygotować się do zakupu używanego Volvo? Porady i wskazówki Zakup używanego Volvo, podobnie jak każdego innego samochodu, wymaga odpowiedniego przygotowania, aby uniknąć potencjalnych problemów. Jakie cechy wyróżniają używane samochody Volvo? Czy możliwe jest kupno auta ...
Top Safety Pick+ 2013 dla Mitsubishi ASX 2013 Północnoamerykański oddział MMC – firma Mitsubishi Motors North America (MMNA) z prawdziwą satysfakcją poinformowała, że najpopularniejszy model w ofercie firmy – kompaktowy crossover Mitsubishi ASX 2013 ...
No dobra, a może coś konkretniej na temat tych dwóch autek? Bo każde z nich miało różne modele... Ja na przykła jutro też powiem że jeździłem Roverem, konkretnie 600, bo kumplowi będę odstawiał na warsztat I w sumie w Roverze nie widzę nic szczególnego, no chyba żeby model Sovereign...
sorry kolego, ale nie wspomniałeś wcześniej ani słowem o latach '60... Mogłeś chociażby dopisać przy nich jakieś roczniki, to nie byłoby nieporozumień...
Porsche Boxer,Carrera( w USA)
Hammer (w USA)
Mercedes S320
Dodge Viper (w USA)
Chevrolet Camaro, Corvette(w USA)
Audi RS6
nie wiem co dla Was jest niezwykle ale dla mnie te byly.Jak mi sie jakies przypomni to napisze.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.