Jakiś sprzęcik grający...

10 Sty 2007, 16:09

Witam,
Chciałem zapytać, ile mniej więcej musze zainwestować w sprzęt grający do auta, żeby to jakotako efektywnie grało? Chodzi mi o cały sprzęt, bo nie mam kompletnie pojęcia jeśli chodzi o Car audio i nigdy nie byłem na kupnie. Chciałbym raczej kupić coś należącego do tańszej grupy, ale żeby oczywiscie w miare fajnie to hasało. Proszę o wytłumaczenie, proponowanie.
Pozdrawiam.
arek_89
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Małopolska

13 Lut 2007, 21:34

A jakim samochodem smigasz?? mam kilka propozycji dla ciebie, poniewaz bawilem sie audio w kilku samochodach i mniej wiecej wiem co gdzie jest dobrze :D
ford mondeo :)))
buba789
Nowicjusz

Miejscowość: Cedynia

15 Lut 2007, 08:13

Tzn. w tym momencie śmigam starym Poldem, ale już nie długo mam w planie zakupić coś bardziej konkretnego, ale i też nie jakieś cuda. Co byś mógł polecić do aut z przedziału cenowego 1000 - 3000zł, chodzi mi o jakiś sprzęcik cenowo raczej tańszy, ale jednocześnie jakościowo i basowo grający naprawde nieźle.
Pozdro.
arek_89
Zaawansowany
Awatar użytkownika

15 Lut 2007, 19:50

z niedrogich a dobrych tub i subwooferow to polecam magnaty, jak dla mnie nie ma nic lepszego w tym przedziale cenowym, a jezeli chodzi o wzmacniacz to blaupunkt i magnat sa godne uwagi, oczywiscie mowie o sprzecie za nie duza kase....
buba789
Nowicjusz

16 Lut 2007, 08:57

Aha. dzięki wielkie za porady. :) A powiedz mi ile mniej więcej kasy mam przygotować (niechce mi się już szukać tego po necie, jestem leń :? :lol: ) ??
arek_89
Zaawansowany
Awatar użytkownika

16 Lut 2007, 11:03

wzmacniacz blaupunkta gta4 750watt kosztuje mniej wiecej 320zl, magnaty sa drozsze. widzialem ladny subwoofer magnata 600watt za 200zl, 1200watt za 400zl, tuba to wydatek ok 250zl (600watt) no i do tego wszystkiego kable za ktore zaplacisz mniej wiecej 60zl, no chyba ze chcesz lepsze. jak za taka cene to mysle ze sprzet warty uwagi :)
buba789
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Sekrety Takumi - kim są rzemieślnicy Lexusa?
    Samochody Lexusa wyróżniają się wieloma cechami - odważną stylistyką z atrapą chłodnicy w kształcie klepsydry, napędami hybrydowymi, które są wizytówką marki i nietypowymi rozwiązaniami, jak ruchome zegary. ...

24 Lut 2007, 14:05

polecam jeszcze sprzet firmy crunch. firma ta jest juz torche drozsza od magnata blaupunkta itp, ale na[rawde warta uwagi:)
buba789
Nowicjusz