ViesWagon maniak - przedewszystkim wyglad - zobacz wsioku jak wyglada ten civic/octavia, a jak wyglada ten cougar:
[link do oferty na Allegro wygasł] (pierwszy lepszy click na allegro)
Dla porownania tu polecany civic:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Auto jest solidne, ocynkowane, dobrze sie prowadzi, fajnie sie prezentuje, w tej cenie moim zdaniem najlepsza opcja...
BTW. to ze sie kobietom tigry podobaja, nie znaczy, ze to kobiece auta. Jestem pewien, ze zadnej twoj viesWagon sie nie podoba, to nie wiesz jak to jest
. Druga sprawa nie podjezdzaj mi z tym govnem w kierunku mojej tigry - co oznacza nie podskakuj, bo akurat dla mnie wagoniarze stoja najnizej w hierarchii motoryzacyjnej tymbardziej, ze utozsamiasz sie z ta marka. I nie porownuj mojej Tigry z innymi, bo to nie jest jak widzisz seria, auto zostalo zmodyfikowane, dla mnie to nawet nie jest opel, tylko cos w rodzaju wlasnego projektu.
Typowy posiadacz nudnego vw:
http://comniewnerwia.blox.pl/resource/lpg.jpg kolejna sprawa - mnie kwestia obecnosci, czy braku ocynku w moim aucie jakos bardzo nie boli, tylko mowie jak jest zakladajac ze to warunek konieczny - cougar ma na prawde solidny ocynk, a wszelkie vw, audi itd slyna z tego super ocynku niby, a jednoczesnie co krok widac zgnite - jesli to jest chluba wielce tych aut, to kiepsko i tyle. Czego nie rozumiesz/co masz do dodania?
TFSI - czesci do cougara pasuja z mondeo...
...