Japonczyk w dieslu do 18000 macie jakies propozycje?

22 Sie 2009, 10:57

Chce kupic samochod i mam teraz do was pytanie miałem juz opla teraz mam vw chce teraz kupic japonczyka niemieckich aut juz mam dosc nie powiem dbam o kazdy samochod jaki posiadam bo nie nalezy do tych co piszcza i wciskaja gaz hamulec ale po mimo tego usterki i sie tak zdarzaj słyszałem duzo o japonczykach i nadszedł teraz kolej na nich chce wydac do 18000 najlepiej w dieslu jak by był poniewaz robie 80 km dziennie do pracy co sadzicie wogole o japonczykach z silnikiem diesla macie jakies propozycje? Pozdrawiam

[ Dodano: Sob Sie 22, 2009 11:06 ]
co myslicie o hondzie accord w dieselku?

[ Dodano: Sob Sie 22, 2009 11:20 ]
accord odpada widze bo czytałem ze w starszych modelach był tylko z silnikiem rovera to co japonczyk to tylko musi byc benzyna niechce na gazie przeciez jezdzic a diesel zawsze to diesel silnik wytrzymalszy i mniej zawsze pali
vorester
Początkujący

22 Sie 2009, 12:00

Accorda z dieslem będzie bardzo ciężko kupić bo jest ich mało. Ja polecam Toyotę Avensisa 2.0TD (na D4D chyba za mało kasy). Chyba że nie zależy Ci tak na przestrzeni to może Corolla.
Kamilp
Początkujący

Prawo jazdy: 01 01 2001

25 Sie 2009, 19:20

moja primerka , aktualne póki co , jutro sie okaże czy jeszcze ,zaprosiłem klienta na kanał niech zobaczy od spodu ze nie ma lipy :)
Ostatnio edytowany przez egon, 30 Sie 2009, 23:54, edytowano w sumie 1 raz
egon

28 Sie 2009, 10:27

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Podane linki są tylko przykładowymi egzemplarzami !!!
Ogólnie bardzo ciężko znaleźć dobrego japończyka w dieslu do 18k PLN. W tym segmencie rynku króluje koncern VW.
piotreq
piotreq
Zaawansowany

Miejscowość: Bydgoszcz

28 Sie 2009, 16:02

poszukaj mazdy 323f BJ 2,0 diesel myske że to auto jest godne uwagi
skalops
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Szczecin

28 Sie 2009, 17:46

tak jak wyżej polecam mazde, świetny wozik :wink:
Volvo
Początkujący

Miejscowość: Piekło
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

"Najlepsze samochody 2013 roku" i trzy zwycięstwa dla BMW
    Nowe BMW serii 3 jest sprzedawane dopiero od lutego 2012 roku, jednak już teraz przejęło prowadzenie w klasie średniej premium. BMW serii 5 już po raz trzeci z rzędu znalazło się na pierwszym miejscu w klasie wyższej średniej. ...