Chce kupic samochod i mam teraz do was pytanie miałem juz opla teraz mam vw chce teraz kupic japonczyka niemieckich aut juz mam dosc nie powiem dbam o kazdy samochod jaki posiadam bo nie nalezy do tych co piszcza i wciskaja gaz hamulec ale po mimo tego usterki i sie tak zdarzaj słyszałem duzo o japonczykach i nadszedł teraz kolej na nich chce wydac do 18000 najlepiej w dieslu jak by był poniewaz robie 80 km dziennie do pracy co sadzicie wogole o japonczykach z silnikiem diesla macie jakies propozycje? Pozdrawiam
[ Dodano: Sob Sie 22, 2009 11:06 ] co myslicie o hondzie accord w dieselku?
[ Dodano: Sob Sie 22, 2009 11:20 ] accord odpada widze bo czytałem ze w starszych modelach był tylko z silnikiem rovera to co japonczyk to tylko musi byc benzyna niechce na gazie przeciez jezdzic a diesel zawsze to diesel silnik wytrzymalszy i mniej zawsze pali
Accorda z dieslem będzie bardzo ciężko kupić bo jest ich mało. Ja polecam Toyotę Avensisa 2.0TD (na D4D chyba za mało kasy). Chyba że nie zależy Ci tak na przestrzeni to może Corolla.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Podane linki są tylko przykładowymi egzemplarzami !!!
Ogólnie bardzo ciężko znaleźć dobrego japończyka w dieslu do 18k PLN. W tym segmencie rynku króluje koncern VW.
[D] Accord VIII 2,0 / 6 II 2,0 / Exeo 1,8 T / SuperB II 1,8 TSI Podstawowe kryteria zestawienia: - kombi segmentu D - silnik benzynowy o mocy ok. 150KM - manualna skrzynia biegów - modele z ok. 2010r. Wytypowane modele do zestawienia: - Honda Accord VIII 2,0 - 156KM - Mazda 6 II ...
[B] 206 RC / Clio II Sport / Ibiza II Cupra / Yaris I TS Podstawowe kryteria zestawienia: - segment B - silnik benzynowy o mocy około 160KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2002 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Peugeot 206 2,0 RC - 177KM - Renault Clio ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.