Jaworzno - Hel (Częstochowa, Łódż, Toruń, Trójmiasto)

09 Sie 2015, 10:25

Tak cali i zdrowi,jak jechaliśmy tydzień temu w nocy wszystko było ok jedynie wypadek przed Grudziądzem około 2 w nocy ale staliśmy tylko z 20minut,dojechaliśmy w prawie 10godzin,wczoraj jak wracaliśmy już mniej kolorowo było ale też daliśmy rade,zaraz od Władysławowa korek do samej Gdynii,staliśmy prawie 2godziny w tym upale (wyjechaliśmy po 10) ale dobrze że Skoda miała klime,póżniej dopadł nas korek na wjeżdzie do Łodzi (otwarta tylko jedna bramka) tutaj staliśmy z pół godziny a póżniej już było ok,w domu byłem po 21 więc zeszło nam 11godzin.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

09 Sie 2015, 13:19

Było trzeba w Pucku na światłach skręcić w kierunku centrum i jechać tak jak Ci pisałem w pierwszym poście. Ta sama trasa, tylko w drugą stronę :) Pod wieczór w Chałupach był wypadek, to by jeszcze gorsze korki was trafiły.
pkc
Zaawansowany

Prawo jazdy: 10 08 2004
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: BMW E36 Audi A4 B8
Silnik: 328i 2.0TFSI

09 Sie 2015, 21:39

Wiem ale kolega prowadził i nie chciał zbaczać z nawigacji..
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

BMW 325iX (1987-1990) - samochód elektryczny
    Projekt badawczy "Samochód elektryczny z wysokoenergetycznym akumulatorem " po raz pierwszy zapoczątkowany w 1981 roku doprowadził ostatecznie w 1987 roku do przekształcenia ośmiu modeli BMW 325iX z napędem na cztery ...
    Nowa jakość aut poflotowych *
    Zmienia się rynek aut poflotowych i poleasingowych. I są to widoczne zmiany na lepsze. Coraz łatwiej znaleźć wśród takich aut oferty atrakcyjne pod każdym względem. Jeszcze nie tak dawno oferta samochodów pokontraktowych ...