Jazda na ręcznym

09 Sty 2009, 15:27

ja napisałem tylko że moim zdaniem renczny w dieslu nie ma sensu jesli chodzi o parkowanie, a ty zaczołes sie ze mna wykłucać
cnoop1
Nowicjusz

• 09 Sty 2009, 16:23

w kazdym aucie ręczny nie ma sensu jesli zostawiamy na biegu bo auto sie nie przetoczy czy to benzyna czy to diesel
    piotrauto
    Stały forumowicz

28 Lut 2009, 09:21

Ludzie ja mam VW Polo rocznik 2008 i mam do dup... ręczny mam 5 ząbków i na 5 dopiero trzyma bo na 4 auto jedzie sobie (toczy) bez większych oporów byłem w serwisie ASO VW ale mówiąc ze tak ma być kpiny :))) wczesnej miałem citroena Saxo 1.1i i ręczny na 3 ząbku już trzymał jak ch...a można było sie bawić w zakrętach :D a VW nie można nawet zaparkować pod górka heh szokkkk
    Volkswagen Polo 1.2 12V
    Citroen Saxo 1.1i
    Opel Ascona 1.6 benzyna
    Ronek
    Nowicjusz

Miejscowość: Lubaczów

28 Lut 2009, 10:08

zostawiaj auto na biegu
    piotrauto
    Stały forumowicz

28 Lut 2009, 21:16

ja zawsze na biegu a dosc czesto z przyzwyczajenia bieg i reczny.
    matttias1234
    Zaawansowany

Miejscowość: Dolnyśląsk

28 Lut 2009, 23:34

a kto tak odpala auto ze wrzuca jedynkę i pcha sie
    ja ksie odpalana pycha to sie wrzuca tą 1 czy 2 i sie trzyma sprzęgło cały czas wciśnięte i w momencie kiedy juz sie toczy to sie puszcza sprzęgło a silnik powienien odpalić nei wierze zeby kola sie blokowaly

Kolego z 1 to ja nawet malucha nigdy nie odpalałem tylko z 2 lub3 jeśli sam musiałem odpalić. A koła na 1 blokuje tak jakbyś zahamował ostro.
    BANAN23
    Początkujący

Miejscowość: Jabłonna Lacka
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
      Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
      Fałszywe poczucie bezpieczeństwa
      Pieszy wchodząc na oznaczone pasami przejście często zyskuje fałszywe poczucie bezpieczeństwa. Jak gdyby fakt, że w tym miejscu ma pierwszeństwo, chronił go przed zagrożeniem. W rzeczywistości na przejściach dla pieszych ...