Jazda polska

24 Lip 2010, 21:04

Mnie też to bardzo wkurza, jak Kuba Bielak tak głupio gada.
Próbuje być śmieszny, ale mu nie wychodzi.
bialy56
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jelenia Góra
Prawo jazdy: 07 01 2013
Auto: Fiat 126p FL
Silnik: 0.65
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1992

15 Lis 2010, 17:49

Ten daremny Pan Prowadzący podobno jest zięciem Zientarskiego. Wie ktoś coś o tym ?
Loco_Mario
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

31 Gru 2010, 01:44

Ogólnie program bardzo dobry i fajnie pokazują polskie realia drogowe.Najlepsze jednak jest z kamerą na miasto co tam ludzie robią na ulicy to nie porozumienie ale cóż POLSKA !!! :smile:
ANAKINS666
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Poznań

15 Wrz 2011, 21:11

Uważam, że Kuba Bielak bardzo dobrze przekazuje tak fakty prawne jak i fakty realne. Można się czasem nie zgodzić, ale co do prawa i znaków nie ma co dyskutować - jeśli Ci się prawo polskie nie podoba to wypad do Emiratów (tam jest na pewno lepiej). Nie chcesz słuchać o swojej nieudolności na drodze i nieznajomości zasad zachowania to jedź swoim ciągnikiem na gruntówkę, a najlepiej poruszaj się tylko po swojej dojazdówce do domeczku zbudowanego z kredytów.
Jeśli nie jesteś świadom tego, że media nie dopuściłyby do realizacji programu, który nie popierałby prawa, to... idź spać.
Wdzięczny jestem Kubie Bielakowi i realizatorom jego programu, bo ciągle daje mi do myślenia i pokazuje, gdzie jest miejsce zwykłego kierowcy. A cwaniakom drogowym chciałbym podziękować i nigdy ich nie widzieć na drodze. To takie moje pobożne i niezrealizowane marzenie...
kimkes
Początkujący

Miejscowość: skątowni
Auto: Vectra B 1.8 16V

14 Lis 2011, 15:06

Bardzo pozytywny program, mozna troche sie posmiac, ale pokazuje tez realia ktore wystepuja w Polsce na drogach. Prowadzacy do bani
Wiesław14
Początkujący

Auto: Golf
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ogniwa paliwowe Toyoty zasilają budynki
    Dążąc do zmniejszenia emisji dwutlenku węgla związanej z działaniem firmy, Toyota uzupełniła system zasilania zakładu Honsha w prefekturze Aichi o pionierskie rozwiązanie wykorzystujące stacjonarne wodorowe ogniwa paliwowe. ...