Witam serdecznie. Moje pytanie jest następujące, co mi grozi za jazdę samochodem po odebraniu prawa jazdy za punkty? Byłem trzeźwy, nie mam zakazu sadowego prowadzenia pojazdu. Czy grozi mi zakaz prowadzenia pojazdów mechanicznych, odroczenie ? Wiem, ze w razie wypadku moja sytuacja będzie nieciekawa, chodzi mi o rutynową kontrolę. Egzamin mam umówiony za 1 miesiąc. Pozdrawiam i proszę o pomoc.
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
Zmęczony kierowca - mikrosen i zaśnięcie za kierownicą Pomimo tego, że zmęczenie lub zaśnięcie za kierownicą zajmuje w statystykach policyjnych w Polsce i na świecie dalekie miejsca w klasyfikacji przyczyn wypadków, to szacuje się, że w rzeczywistości stanowi istotną przyczynę ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.