Jeep Cherokee - opinie

07 Lut 2013, 23:27

Ja zakupiłem swojego cherokee w polskim salonie u ganinex'a i jak do tej pory wszystko gra. Auto naprawdę rewelacja. Nie spodziewałem się że może być taka wygoda. Dodatkowo wszędzie wjadę i nie straszny mi żaden krawężnik. Silnik 2,7 trochę pali ale jest to kawał auta. Polecam wszystkim bo jeep to kierunek w dobrą stronę!
majkel
Nowicjusz

Auto: clio

24 Cze 2013, 20:30

autko wygląda fajnie i świetnie sprawuje się w dzikim terenie :roll: Myślicie czy oklejanie samochodów takich jak Jeep Cherokee do dobry sposób na reklamę? :P
olszynski
Nowicjusz

Prawo jazdy: 08 05 1979
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Warszawa

06 Lut 2015, 19:30

Witam!
Na początku Chciała bym przywitać wszystkich na forum .

A przechodząc do sedna :) Chce kupic jeep cherokee II, Benzyna + LPG ogolnie mam do dyspozycji ok 10 000 pln .
Bardzo spodobały mi sie dwa konkretne auta [link do Otomoto wygasł] ... 53625.html oraz [link do Otomoto wygasł] ... 95718.html czy ktos z was moze był i widział je na zywo ? Mieszkam w woj. Lubelskim i przejechac sie w ciemno zabolalo by b ardzo moja kieszen.
Bardzo prosze o opinie :)

Czytaj więcej jaki-samochod-4x4-mam-kupic-do-30-tys-zl-vt81761.htm#p509755#ixzz3QzV631rD
skórka
Obserwowany

Prawo jazdy: 14 04 2011
Auto: nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Światowa premiera Golfa GTI
    W halach targowych nad Jeziorem Genewskim Volkswagen prezentuje – obok Golfa GTD – także seryjną wersję nowego Golfa GTI. W nadwoziu na bazie Golfa VII można zauważyć liczne elementy stylistyczne typowe dla GTI, ...
    Toyota Land Cruiser
    Historia tego modelu sięga lat 50. ubiegłego wieku. Wtedy to został zaprezentowany przez Toyotę model BJ – zgrabna terenówka, która sprawdzała się w trudnym terenie. Zalety samochodu – prosta konstrukcja ...