Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Nie wiem jak w Jeep ale np. w Alfie Giulia bramka SGW powinna znajdować się obok kolumny kierowniczej.zygzyg napisał(a):Pytanie w którym miejscu szukać modułu ?
[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Zobaczymy co z tego wyjdzie. Jak kupujesz nowe auto na gwarancji to masz to gdzieś bo i tak musisz robić serwisy w ASO ale później może się okazać że kolejni nie świadomi właściciele będą mieli problemy.zygzyg napisał(a):Czytałem ostatnio że powstaje nowy koncern samochodowy Stellantis , czyli włosi łączą się z francuzami plus amerykańskie marki i wszystkie ich pojazdy mają mieć bramki SGW z dodatkowymi zabezpieczeniami.
No to może być ten filtr bo ASO ma marże wysoką na częścizygzyg napisał(a):Na fakturze nie była wpisana marka filtru tylko cena 35 zł
no na pewno tak jest niestety rzeczywistość często jest inna. Pewnie mają podpisany kontrakt na części i dlatego lecą z takimi ale chociaż mogło by być tu nadrukowane logo FCA.zygzyg napisał(a):Wydaje mi się że większość ludzi oddając auto na gwarancji do autoryzowanego serwisu jest w przekonaniu że tylko oryginały wchodzą w grę.
Baza z danymi technicznymi samochodów marki JEEP. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne JEEP