Jeep Grand Cherokee 3.0 crd automat 2013r summit

03 Gru 2022, 17:22

Witam. Jestem tu nowy i mam nadzieje ,że ktoś bedzie wstanie mi pomóc,a mianowicie.
Posiadam Jeepa Grand Cherokee 3.0 crd automat z 2013r summit.
Problem mam z radarem poniewaz daje jakieś dziwne sygnały na szyne can,co powoduje wariacje jesli chodzi o czujniki kontrolki oraz łapanie mnóstwa błedów.
Po założeniu 2 nowych (używanych ) problem nie znika ... moje pytanie brzmi czy mial ktos podobną sytuacje i zdołał sie z takim problemem uporać?
Dodam tylko ze auto jest u naprawde dobrego fachowca,ale tez sie poddał przynajmnie na tą chwile
Po odłączeniu (wymontowaniu ) problem znika,a świeci sie kontrolka antykolizyjna i nie działa tempomat.
Szymon82
Obserwowany

16 Gru 2022, 00:38

A jakie błędy łapie? Próbowaliście z innym radarem?
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Skrobaczka do szyb samochodowych
    Skrobaczka do szyb to narzędzie niezbędne dla każdego kierowcy, który zimą, podczas mrozów parkuje swoje auto na zewnątrz. Przydatna jest także zmiotka, a dla mniej cierpliwych odmrażacz lub mata antyszronowa ...
    Łańcuchowe rozrządy nie są bezobsługowe
    Jeśli nie chcesz mieć problemu z łańcuchowym napędem rozrządu, powinieneś nauczyć się dbać o nowoczesny silnik. Myślisz, że skoro kupiłeś nowy lub kilkuletni samochód, to nie musisz nawet zaglądać pod maskę pomiędzy ...