Jeep Grand Cherokee Problem z przełączaniem na gaz

05 Lip 2007, 17:44

jak zimny wszystko ok ale jak temp na zewnątrz pow 25c po ok 30km jak zgasze juz nie przełączy. Wystarczy odczekac ok 45 min az ostygnie i wszystko ok Pomocy :cry:
Sekwencja 2 gen odpala na benzynie i przy ok 2000obr przełącza na gaz automatycznie
fidos24
Nowicjusz

05 Lip 2007, 19:31

:shock: Wybacz, Kolego, ale sekwencja nie może być II generacji, ponieważ II-ga generacja nie jest sekwencją, tylko instalacją do silników zasilanych benzyną z jednopunktowym wtryskiem...Zatem? Podjedź do serwisu, gdzie instalację montowano, bo sam tego nie naprawisz. :wink:
... miłujcie swoich nieprzyjaciół...
czerepach
Aktywny

Miejscowość: Mosina

05 Lip 2007, 20:14

pewnie masz racje ja na tym sie nie znam, ktoś mi powiedział ze właśnie tą instalacje mam. Pewnie mam sekwencje sielnik 3,7 V6 210km 2005r.. Niestety kupiłem już z instalacją gazową, byłem już w warsztacie który zakłada podobne instalacje, ale nie wiedzą co może być przyczyną (brak oprogramowania do zdjagnozowania). Chodzi mi nie oto jak mam to naprawic, ale co to może być i co mówić w warsztacie.
fidos24
Nowicjusz

31 Lip 2007, 12:45

fidos24 napisał(a):i co mówić w warsztacie.

To co napisałeś w pierwszym poście.
=DAMIAN=
Początkujący
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowy silnik CDTI ECOTEC 1,6 spełnia normy Euro 6
    Wprowadzenie całkowicie nowego czterocylindrowego silnika wysokoprężnego Opla to kolejny etap w procesie odnowy portfolio jednostek napędowych. Silniki CDTI ECOTEC o pojemności 1,6 litra, są drugą z kolei rodziną nowych silników ...
    Pasy Smart Kid Belt
    Szukam informacji na temat pasów smart kid belt, co o nich sądzicie? Czy w przypadku starszaków mogą się sprawdzić. Czy te pasy chronią przed nurkowaniem dziecka podczas wypadku?