Witam wszystkich. Na forum sprowadził mnie problem z moim autem być może ktoś zetknął się już z takim problemem jak mój i jest w stanie mi coś doradzić. Pozdrawiam.
Dzień dobry wszystkim, nie jestem wielką fanką motoryzacji, nie znam się na tym, ale planuję zakup auta i chciałabym się Was w tej sprawie poradzić, o czym napiszę w odpowiednim wątku. Pozdrawiam serdecznie
Na co dzień jeżdzę Koleosem I ora BMW E46. Staram się samodzielnie naprawiać moje auta jak i naprawiać prostsze usterki wśród znajomych. Mam nadzieje, że uda mi się dołożyć coś wartościowego do skarbnicy wiedzy, która tutaj jest
Mitsubishi ASX, LANCER i COLT z instalacjami LPG W polskich salonach Mitsubishi Motors są już dostępne modele ASX, Lancer i Colt z instalacjami LPG z pełną gwarancją. W takie instalacje można wyposażyć zarówno nowe samochody, jak i używane modele marki Mitsubishi. ...
Dzień dobry. Jako nowa osoba na forum chciałem się przywitać i pozdrowić wszystkich. Jestem miłośnikiem Porsche tradycyjnego z mocnymi silnikami. Bagatela105
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.