witam.mam problem zakupiłem radyjko jvc KD-DV4401 bez instrukcji , prożba do kolegów jak zapisać ustwaienia parametrów bass itp.aby po wyłączeniu kluczyka i włożeniu ponownie funkcje te sie nie kasowały i niemusiałbym ustawiać ich od nowa.stacje radiowe zakodowałem, ale do ustawień bassu itp nie widziałem przycisku do zapisu.proszę o pomoc.POZDRAWIAM
Największy problem elektromobilności? Transport i magazynowanie wodoru Przyszłością motoryzacji są samochody z napędem elektrycznym - to już powszechnie znany fakt. Pytaniem bez jednoznacznej odpowiedzi był do tej pory sposób zasilania silników elektrycznych. Co prawda powstają ...
Luxury Sedans, Midsized - Audi A6 Czasopismo "Consumer Reports" ogłosiło Audi A6 najlepszym samochodem w kategorii luksusowych sedanów średniej wielkości - "Luxury Sedans, Midsized". Redakcja magazynu oceniała właściwości jezdne, jakość wnętrza, zużycie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.