witam, zamierzam kupić 2 głośniki do samochodu "jaja" 6x9''. Radio szału nie robi, LG LAC-M4510. Teraz moje pytanie które z nich będą lepiej grać, zależy mi na czystym, głębokim basie. Czy może coś z tych peiyngów [link do oferty na Allegro wygasł] czy lepiej magnaty, np : [link do oferty na Allegro wygasł]
Cena góra 100zł, może macie jakieś propozycje, pozdrawiam
zdk napisał(a):magnaty, np : [link do oferty na Allegro wygasł]
mam magnaty te co napisałeś w terenówce kupione tylko dlatego że jak zamokną to nie będzie szkoda bo piękna dźwieku to one nie oddają jeśli chodzi ci tylko ogłośność to kupuj a jeśli oczekujesz od głośnika brzmienia to za 100 bedzie trudno
Kierowco, czy wiesz, kiedy wyprzedzasz? Wyprzedzanie sprawia problemy wielu kierowcom. Często można zaobserwować łamanie przepisów ruchu drogowego przez osoby wykonujące ten manewr. W niektórych sytuacjach kierujący nie zdają sobie nawet sprawy, że ...
Opel ADAM zdobywa nagrodę Red Dot za wzornictwo Zdaniem ekspertów i klientów, doceniających niekonwencjonalny wygląd i przełomowe technologie, Opel ADAM to prawdziwy krzyk mody. Najnowszym potwierdzeniem tej opinii jest renomowana nagroda Red Dot za wzornictwo, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.