Zakup głośników 6x9''

11 Paź 2009, 21:02

witam, zamierzam kupić 2 głośniki do samochodu "jaja" 6x9''. Radio szału nie robi, LG LAC-M4510. Teraz moje pytanie które z nich będą lepiej grać, zależy mi na czystym, głębokim basie. Czy może coś z tych peiyngów [link do oferty na Allegro wygasł] czy lepiej magnaty, np : [link do oferty na Allegro wygasł]

Cena góra 100zł, może macie jakieś propozycje, pozdrawiam
zdk
Nowicjusz

11 Paź 2009, 22:53

zdk napisał(a):magnaty, np : [link do oferty na Allegro wygasł]
mam magnaty te co napisałeś w terenówce ;) kupione tylko dlatego że jak zamokną to nie będzie szkoda bo piękna dźwieku to one nie oddają :mrgreen:
jeśli chodzi ci tylko ogłośność to kupuj a jeśli oczekujesz od głośnika brzmienia to za 100 bedzie trudno :???:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kierowco, czy wiesz, kiedy wyprzedzasz?
    Wyprzedzanie sprawia problemy wielu kierowcom. Często można zaobserwować łamanie przepisów ruchu drogowego przez osoby wykonujące ten manewr. W niektórych sytuacjach kierujący nie zdają sobie nawet sprawy, że ...
    Opel ADAM zdobywa nagrodę Red Dot za wzornictwo
    Zdaniem ekspertów i klientów, doceniających niekonwencjonalny wygląd i przełomowe technologie, Opel ADAM to prawdziwy krzyk mody. Najnowszym potwierdzeniem tej opinii jest renomowana nagroda Red Dot za wzornictwo, ...