JVC KD-G411 Problem z aux.

23 Mar 2013, 10:16

Mam problem z aux chciałem podłączyć mp3 pod radio i okazuje się że nie gra,nie ma takiego przycisku na radiu,a kupiłem je dwa lata temu na allegro prawdopodobnie potrzebny jest pilot,czy da się to włączyć bez pilota. Mam instrukcje ale tam nic na ten temat nie ma a wyjście aux jest może ktoś wie jaki pilot kupić.
jacekmb1
Nowicjusz

25 Mar 2013, 08:10

obejrzałem wszystko o tym radio co w necie znalazłem i niestety ale tylko pilotem da się włączyć. za zmianę wejścia jest odpowiedzialny przycisk SRC/Source i jak widziałem nie ma go na Twoim radyjku. Także zostaje tylko pilot.
Możesz też spróbować przyciskać lekko przycisk od włączania i może tak będzie przełączał wejścia.
FabianRnR
Początkujący

Prawo jazdy: 27 12 2012
Przebieg/rok: 5tys. km
Auto: Ford Mondeo I
Silnik: 1.8 115KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1995

26 Mar 2013, 10:22

Dzięki za podpowiedz ale sprzedaje radio,bez pilota nie działa.
jacekmb1
Nowicjusz

04 Kwi 2013, 19:00

W takim razie daj chociaż znać czy udało ci się sprzedać radio i jeśli tak to za ile,bo to w sumie ciekawa sprawa. Mógłbyś też spróbować poszukać pilota do tego modelu,powinien być dostępny.
Avde
Nowicjusz

Prawo jazdy: 14 05 1998
Auto: Ford
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Wymóg opon zimowych w Europie
    Już w 29 państwach Europy wprowadzony jest wymóg jazdy na oponach sezonowych, a przepisy jasno precyzują okres lub warunki ich użytkowania. W 16 krajach są to konkretne daty kalendarzowe (Bułgaria, Czechy, Słowenia, ...