JVC KD-G521, wczytywanie płyt od początku

01 Kwi 2012, 09:46

Witam
W tamtym tygodniu zakupiłem samochód, a w nim było radio samochodowe marki JVC KD-G521, znalazłem instrukcje do obsługi tego radia, lecz na początku było tak, że gdy gasiłem samochód to radio też się wyłączało, gdy odpalałem samochód to radio nadal było zgaszone i było trzeba ręcznie je włączyć.
Radio:
JVC KD-G521, wczytywanie płyt od początku

Teraz jest tak, że gdy gaszę samochód radio też gaśnie (jest ok to mi pasuje) lecz gdy włączam samochód to radio też się włącza (też mi to pasuje), ale problem leży w tym że radio wczytuje płytę od początku, np jak zakończe słuchanie na 21 utworze i wyłączę samochód a później znowu go odpale to od początku listy ładuje mi płytę.

A na instrukcji pisze, że radio zaczyna wczytywać płyty w tym momencie w którym je się wyłączyło. Jakieś pomysły?

Tutaj instrukcja do mojego radia:
http://www.jvc.pl/files/instruction_manual/kd-g521.pdf

Proszę o pomoc, żeby radio nie zaczynało wczytywać płyt od początku przy włączeniu radia tylko od ostatniego momentu.

Pozdrawiam
devloy
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: Seat Cordoba I, 1.6 101KM

01 Kwi 2012, 10:15

Czy radio normalnie zapamiętuje ustawienia i stacje radiowe? Jeśli nie to znaczy że coś jest pomieszane przy podłączeniu.
zenek1988
Początkujący

Miejscowość: Zendek
Prawo jazdy: 08 06 2006
Auto: seat ibiza 6l1
Silnik: 1.2 69 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota GR Supra
    Nowa Supra to nadal wygodne i dobrze wyposażone tylnonapędowe coupé z turbodoładowanym silnikiem R6 pod maską. W przypadku nowego modelu za napęd służy 340-konna jednostka 3.0 z turbiną twin-scroll. Taki zestaw wytwarza ...