Radiowcy - pomóżcie :)

30 Mar 2012, 21:48

Od razu przepraszam administratora i moderatora za to, że wrzucam wątek w niewłaściwym miejscu, ale tu chyba najłatwiej trafi do poszukiwanej przeze mnie grupy.

Wy tam nawijacie na CB radiach, znacie się na drodze, szczególnie ci, którzy pracują za kółkiem. Otóż sprawa jest taka, że potrzebuję przewieźć motorower z Polski do Portugalii. Firmy kurierskie chcą za to powyżej 1000zł. Jeśli ktoś z was zna TIR-manów, którzy latają na tej trasie, prosiłabym o jakiś kontakt.
Motorower waży 90kg, nie jest to żaden postrach szos. Jednak ma on być prezentem, a danej marki nie ma w Portugalii. Potrzebny jest transport w drugiej połowie kwietnia. Oczywiście z umową o przewóz.

Mam nadzieje, że jesteście w stanie mi pomóc ;)
Jeszcze raz przepraszam za umieszczenie wątku w tym dziale.
Paulini
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 01 2001

31 Mar 2012, 10:58

Nie wiem czy nie lepiej by popytać na forach TIRów .. Jakiś truckmaniak czy coś podobnego .. Ale może akurat ktoś pomoże .. Powodzenia ..
silvo44
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Olkusz
Prawo jazdy: 01 09 1983
Auto: TOYOT YARIS III
Silnik: 1,0
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2011
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Szukasz samochodu do XXX zł? Przeczytaj koniecznie!
    Jesteś na tym forum pierwszy raz? Szukasz porady co kupić do wybranej przez Ciebie kwoty? Użyj wyszukiwarki! Może znalazła się już odpowiedź na dręczące Ciebie pytanie, a Ty zaoszczędzisz swój czas! Dbaj o forum i ...