Witam mam taki pstryczek 12v i 24v i chciałbym podłączyć do niego kabel remote który idzie od wzmacniacza, tak żebym mógł włączać i wyłańczać wzmacniacz i teraz pytanie skąd wziąść zasilanie. Mam taką kostkę iso i na niej jest kabel remote gdzie nie ma prądu i kabel ant który też nie ma prądu. I teraz nie wiem gdzie wziasc zasilanie żeby podłączyć wzmacniacz
Możesz wziąć prąd z kabla zasilającego radio lub zmostkuj piny zasilania z remote ale swoją drogą to dzwine że nie masz na nim prądu. Dobrze sprawdziłeś?
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Zawsze podłączałem kabel remote do nazwy własnie ANT i było ok, a teraz chciałem podłączyć ponownie wzmacniacz i cisza. Sprawdziłem czy jest prąd i pokazuje 0v
Mam dwa piny. Jeden który jest 12v i drugi pin 24 v. Czyli prąd 12V podpiać do pstryczka 12v i tak samo podłączyć kabel pod ten sam pin 12v, dobrze mówię ?
Pickup ŠKODA FUNstar Nowy samochód marzeń 23 stażystów ze Szkoły Zawodowej ŠKODA Auto to zuchwały Pickup ŠKODA FUNstar. Koncepcja tego pojazdu, opartego na nowej ŠKODZIE Fabia, jest rezultatem projektu "samochód ...
Honda NSX 2015 - druga generacja W 2015 roku do gry powróciła Honda NSX, którą można było oglądać na Tokyo Motor Show w wersji produkcyjnej. Druga generacja NSX otrzymała lekkie nadwozie i nowy, montowany wzdłużnie, 3,5-litrowy silnik V6 twin ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.