REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Pewnie masz gdzieś luźne kable od głośnika lub są pęknięte w peszlu lub też słabo łączą w kostce przy radiu lub samym głośniku.Xylizkb napisał(a):Ostatnio zauważyłem że przy kręcenia kierownica w lewą stronę lewy głośnik czasem przerywa. Jakby styk był gdzieś nie taki jak i powinien być.
Mało i tu raczej dobrego basu nie wyciągniesz.Xylizkb napisał(a):Przy basie słychać że 13 cm to za mało
Może lepiej zostawić to co masz w drzwiach dodać na desce tweetery + zwrotnice i wrzucić na tył jakieś większe głośniki ze wzmacniaczem? Wtedy jest większa szansa że taki zestaw całkiem dobrze zagra.Xylizkb napisał(a):W drzwi mogę wsadzić 16cm z mdfem. A gdzieś na deskę jestem w stanie powrzucac na mocnej taśmie dwustronne tweetery.
Cichy77 napisał(a):Pewnie masz gdzieś luźne kable od głośnika lub są pęknięte w peszlu lub też słabo łączą w kostce przy radiu lub samym głośniku.Xylizkb napisał(a):Ostatnio zauważyłem że przy kręcenia kierownica w lewą stronę lewy głośnik czasem przerywa. Jakby styk był gdzieś nie taki jak i powinien być.Mało i tu raczej dobrego basu nie wyciągniesz.Xylizkb napisał(a):Przy basie słychać że 13 cm to za małoMoże lepiej zostawić to co masz w drzwiach dodać na desce tweetery + zwrotnice i wrzucić na tył jakieś większe głośniki ze wzmacniaczem? Wtedy jest większa szansa że taki zestaw całkiem dobrze zagra.Xylizkb napisał(a):W drzwi mogę wsadzić 16cm z mdfem. A gdzieś na deskę jestem w stanie powrzucac na mocnej taśmie dwustronne tweetery.