REKLAMA
Witam.
Przymierzam się do zakupu mojego drugiego auta w życiu, szczerze powiedziawszy o motoryzacji mam bardzo małe pojęcie. Nigdy się tym jakoś specjalnie nie interesowałem i jedyne co umiem to jakieś proste czynności typu wymiana kół.
Od dziecka marzyło mi się auto typu kabriolet, przez co od dłuższego czasu wertuje internet na prawo i lewo odnośnie kabrioletów.
Szukam kabrioletu do około 10 tyś. , zależy mi na tym aby działał mi w nim sprawnie gaz. Tak jak wcześniej napisałem o motoryzacji pojęcie mam znikome i jedyne co wiem to rzeczy, które widziałem na różnych forach czy filmikach na yt . W cenie 10 tyś znalazłem 2 modele aut, które są polecane są niby audi 80 i astra g. Co sądzicie o tych autach i które z nich sami byście wybrali na moim miejscu ( chyba, że macie jeszcze jakieś propozycje kabrioletów, które mogłyby się sprawdzić z chęcia przeczytam wszystko co napiszecie ). Z góry dzięki za odpowiedzi, będę starał się na wszystkie odpowiadać jak najszybciej.
PS: O nieszczelności dachów, użytkowaniu aut w zimę i jesień już aż nadto się naczytałem