Witam wszystkich, Powiększył mi się maksymalnie ile będę mógł przeznaczyć na taką zabawkę budżet i szukam kabrioletu do 20 tysięcy z automatyczną skrzynią biegów(Must have) i najlepiej napędem na tył. E36,SLK R170 - Znajdę w tym budżecie E46 - "Tak średnio bym powiedział, tak średnio" Coś jeszcze? MX-5 nie ma automatów
Prawo jazdy na automatyczne skrzynie biegów ze względu na stan zdrowia(niepełnosprawność) Daily to BMW E92 2.0 i płacę normalne OC w granicach 2k. "Drogie" - czyli tak jak kiedyś mi na E3śmiecia 2.5l ponad 3k przysłali.
Toyota Corolla sedan, hatchback i TS kombi Toyota postanowiła zrezygnować z nazwy Auris – obejmującej w ostatnich latach w Europie kompaktowego hatchbacka i kombi – i powrócić do oferowania Corolli w trzech odmianach nadwoziowych. Rewolucja dotknęła ...
Jak odróżnić w dieslu pompowtryski od wtryskiwaczy? Postaram się wyjaśnić jak w prosty sposób sprawdzić jaki mamy układ zasilania czy są to zwykłe wtryskiwacze czy też pompowtryski. Opiszę tez znane mi zalety i wady takich rozwiązań. Trzeba pamiętać że silniki Silniki ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.