Kadet czy Polo II

13 Sty 2010, 18:44

Witam ma takie pytanko który z tych samochodów lepszy bo to ma być moje pierwsze auto za nie duże pieniądze i właśnie się zastanawiam na tymi dwoma może mi ktoś doradzi co lepsze :)
tomi600
Nowicjusz

Miejscowość: Nowy Tomyśl

14 Sty 2010, 00:00

polo II niezniszczalana konstrukcja ;)
illusion
Aktywny

Miejscowość: Poznań

14 Sty 2010, 00:01

Także stawiam na polo. Starym volkswagenom mało który samochód z tamtych lat jest w stanie dorównać.
KaczorLSM
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lublin

14 Sty 2010, 00:46

tomi600 napisał(a):Witam ma takie pytanko który z tych samochodów lepszy bo to ma być moje pierwsze auto za nie duże pieniądze i właśnie się zastanawiam na tymi dwoma może mi ktoś doradzi co lepsze :)

o nie tylko nie kadett, absolutnie najgorszy zlom jakim w zyciu jechalem, nie inwestuj w ta kupe zlomu, juz ta polowka lepsza
halsky11

14 Sty 2010, 10:57

KADETT!!!!!!! jest to nie zniszczalne i ekonomiczne autko tylko silnik 1,4i i do tego wygodne, tanie w eksploatacji, bardzo miło wspominam moją łezkę, polówka to stare twarde gnioty vw, tylko szukaj autko z dobrą blachą, to jedyny mankament tych aut, szczeże polecam
koberek
Nowicjusz

Miejscowość: zgorzelec

14 Sty 2010, 11:38

koberek napisał(a):KADETT!!!!!!! jest to nie zniszczalne i ekonomiczne autko tylko silnik 1,4i i do tego wygodne, tanie w eksploatacji, bardzo miło wspominam moją łezkę, polówka to stare twarde gnioty vw, tylko szukaj autko z dobrą blachą, to jedyny mankament tych aut, szczeże polecam

niezniszczalny z ktorej strony? :wink: to jest gnijace od rdzy na wylot padlo, silnik jest jako taki bo w tamtych czasach robilo sie pancerne jednostki napedowe, ale reszta sie sypie sukcesywnie, wogole ten samochod ma od 19 do 23lat ....uwsteczniacie sie ludzie
halsky11

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Volkswagen Amarok 4MOTION
    Amarok jest najmłodszym modelem marki Volkswagen Samochody Użytkowe. Jego produkcja rozpoczęła się w 2010 roku w Argentynie, od maja 2012 roku samochód powstaje także w fabryce Volkswagena w Hanowerze. Dla Amaroka ...

14 Sty 2010, 20:18

A może rozejrzec się za tanią Nexią z 1,5- 8v..?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

15 Sty 2010, 16:32

bardzo chętnie posłucham innych propozycji :)
tomi600
Nowicjusz

Miejscowość: Nowy Tomyśl

15 Sty 2010, 19:42

Kadett E dużo ładniejszy, Polo II dużo trwalsze.
krikus
fs...VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 125
Auto: Opel Vectra C 1.8